( (

Gelecek Partisi’nden 31 Mart Yerel Seçimleri, Aday ve Destek Açıklaması

Gündem (Haber Merkezi) - | 25.03.2024 - 15:44, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:44
 

Gelecek Partisi’nden 31 Mart Yerel Seçimleri, Aday ve Destek Açıklaması

Gelecek Partisi Parti Sözcüsü ve Genel Sekreterim Hasan Seymen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili bir açıklama yaptı.
Parti Sözcüsü ve Genel Sekreterim Hasan Seymen’in açıklaması şu şekilde… “Gelecek Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde bazı seçim bölgelerinde kendi logosu ve kendi adaylarıyla, bazı seçim bölgelerinde ise ortak adaylarıyla; bir diğer seçim bölgelerinde ise adayın şahsına destek açıklamak suretiyle seçim stratejisini belirlemiştir. Ortak adaylar ve şahıslarına destek açıklanan adaylar daha önce genel merkezimizce belirlenip kamuoyuna açıklanmıştır. Gelecek Partisi olarak önceden açıklanan isimlerin dışında herhangi bir adayın veya başka bir partinin desteklenmesi söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Gelecek Partisi Parti Sözcüsü ve Genel Sekreterim Hasan Seymen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Parti Sözcüsü ve Genel Sekreterim Hasan Seymen’in açıklaması şu şekilde…

“Gelecek Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde bazı seçim bölgelerinde kendi logosu ve kendi adaylarıyla, bazı seçim bölgelerinde ise ortak adaylarıyla; bir diğer seçim bölgelerinde ise adayın şahsına destek açıklamak suretiyle seçim stratejisini belirlemiştir. Ortak adaylar ve şahıslarına destek açıklanan adaylar daha önce genel merkezimizce belirlenip kamuoyuna açıklanmıştır. Gelecek Partisi olarak önceden açıklanan isimlerin dışında herhangi bir adayın veya başka bir partinin desteklenmesi söz konusu değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (