( (

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Başaran: PARTİMİZE İLGİ GİDEREK ARTIYOR

Bölge 28.10.2020 - 15:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Başaran: PARTİMİZE İLGİ GİDEREK ARTIYOR

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran 1071 üye kampanyasını kısa sürede tamamlayarak Kasım ayı içerisinde her üye için bir çınar ağacı dikeceklerini söyledi.
Yeni hedeflerinin 2500 üye olduğunu belirten Başaran her hafta yaptıkları saha çalışmalarında partilerine olan ilginin giderek arttığını gözlemlediklerini ifade etti. NİTELİKLİ MUHALEFET YAPIYORUZ Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları aktaran Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran Selçuklu ilçesinde hızla mahalle temsilciliklerini oluşturduklarını ve her an gerçekleşecek bir erken seçime hazırlandıklarının altını çizerek şunları söyledi: “Selçuklu ilçemizde teşkilatımızın oluşmasının ardından yönetim kurulumuz ile kadın ve gençlik kollarımızla birlikte sahada vatandaşlarımızla buluşuyoruz. 3 binin üzerinde esnafımızla biraraya geldik. Sahada durum iktidar açısından hiç iç açıcı değil. Partimize ve Genel Başkanımıza yoğun bir ilgi gözlemliyoruz. Hızla büyüyen ve nitelikli muhalefet yapan bir partiyiz.” HALKIMIZA BAYRAK DAĞITACAĞIZ Cumhuriyet Bayramı nedeni ile 29 Ekim’de saat 13:00’te Kültürpark’ta bayrak dağıtarak günün anlam ve önemine katkı yapacaklarını ifade eden Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkacaklarını ve halkın yanından ayrılmayacaklarını söyledi. Gelecek Partisi’nin bu hafta sonunda yapacağı büyük kongreden güçlenerek çıkacağını da belirten Başaran, “Selçuklu’da yapılması gereken ya da yarım kalan tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı
Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran 1071 üye kampanyasını kısa sürede tamamlayarak Kasım ayı içerisinde her üye için bir çınar ağacı dikeceklerini söyledi.

Yeni hedeflerinin 2500 üye olduğunu belirten Başaran her hafta yaptıkları saha çalışmalarında partilerine olan ilginin giderek arttığını gözlemlediklerini ifade etti.

NİTELİKLİ MUHALEFET YAPIYORUZ

Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları aktaran Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran Selçuklu ilçesinde hızla mahalle temsilciliklerini oluşturduklarını ve her an gerçekleşecek bir erken seçime hazırlandıklarının altını çizerek şunları söyledi: “Selçuklu ilçemizde teşkilatımızın oluşmasının ardından yönetim kurulumuz ile kadın ve gençlik kollarımızla birlikte sahada vatandaşlarımızla buluşuyoruz. 3 binin üzerinde esnafımızla biraraya geldik. Sahada durum iktidar açısından hiç iç açıcı değil. Partimize ve Genel Başkanımıza yoğun bir ilgi gözlemliyoruz. Hızla büyüyen ve nitelikli muhalefet yapan bir partiyiz.”

HALKIMIZA BAYRAK DAĞITACAĞIZ

Cumhuriyet Bayramı nedeni ile 29 Ekim’de saat 13:00’te Kültürpark’ta bayrak dağıtarak günün anlam ve önemine katkı yapacaklarını ifade eden Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Osman Başaran, sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkacaklarını ve halkın yanından ayrılmayacaklarını söyledi. Gelecek Partisi’nin bu hafta sonunda yapacağı büyük kongreden güçlenerek çıkacağını da belirten Başaran, “Selçuklu’da yapılması gereken ya da yarım kalan tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (