( (

Eğitim Gücü Sen Akşehir’de Start Verdi.

Eğitim (Haber Merkezi) - | 16.01.2024 - 14:48, Güncelleme: 16.01.2024 - 14:48
 

Eğitim Gücü Sen Akşehir’de Start Verdi.

Apolitik bir sendika anlayışı ile ülke genelinde hızla büyümeye başlayan Eğitim Gücü Sen üyeleri Akşehir’de yemekte bir araya geldi.
 Apolitik bir sendika anlayışını Akşehir'e kazandırmak istediklerini,  siyasetin tahakkümünü kabul etmeyen bir anlayışla sendikacılık yapmak için Bismillah dediklerini belirten Eğitim Gücü Sen Konya Şube Başkanı Kadir Bayındır;İlkeli, şeffaf ve siyasetten talimat almayan bir sendika şiarıyla çıktıkları bu yolda Akşehir’de öğretmenler odalarının güler yüzü olan bir sendika olmak ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak adına bir dizi faaliyetler ve görünürlük çalışmaları planladıklarını ifade etti.   Eğitim Gücü Sen Akşehir İlçe Temsilciliğine atanan Murat Bilen ise Öğretmenlerin hiçbir ekonomik kaygı taşımadan mutlu bir şekilde çalışmalarının sağlanması üzerine genel değerlendirmelerde bulunarak  kısa bir zaman içerisinde okullarda çalışmalara başlayacağını belirtti.Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Apolitik bir sendika anlayışı ile ülke genelinde hızla büyümeye başlayan Eğitim Gücü Sen üyeleri Akşehir’de yemekte bir araya geldi.

 Apolitik bir sendika anlayışını Akşehir'e kazandırmak istediklerini,  siyasetin tahakkümünü kabul etmeyen bir anlayışla sendikacılık yapmak için Bismillah dediklerini belirten Eğitim Gücü Sen Konya Şube Başkanı Kadir Bayındır;İlkeli, şeffaf ve siyasetten talimat almayan bir sendika şiarıyla çıktıkları bu yolda Akşehir’de öğretmenler odalarının güler yüzü olan bir sendika olmak ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak adına bir dizi faaliyetler ve görünürlük çalışmaları planladıklarını ifade etti.

 

Eğitim Gücü Sen Akşehir İlçe Temsilciliğine atanan Murat Bilen ise Öğretmenlerin hiçbir ekonomik kaygı taşımadan mutlu bir şekilde çalışmalarının sağlanması üzerine genel değerlendirmelerde bulunarak  kısa bir zaman içerisinde okullarda çalışmalara başlayacağını belirtti.Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (