( (

Çiftçilerimizden Ordumuza Destek

Gündem 21.10.2019 - 09:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çiftçilerimizden Ordumuza Destek

Konya'daki tüm çiftçiler Barış Pınarı Harekatı'ndaki devletimizin ve ordumuzun yanında olduğunu göstermek için traktörleri ile beraber trafiğe kapalı alanda miting düzenlediler.
Barış Pınarı Harekatı'ndaki Türk askerine destek amacıyla Konya'daki çiftçiler beş yüz traktörle basın mensuplarının katılımıyla Karaman yolunun göbeğinden konvoy halinde ilerleyerek şehir stadyumunda buluştular. Mitinge Merkez Meram Ziraat Odası Başkanı Murat YAĞIZ başta olmak üzere ilçe ziraat odası başkanları, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide ÇİPAN, AkParti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan ÖZER, Süt Üreticisi Birlikleri, Muhtarlar Derneği, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Torku Konya Şeker katılım sağladı. Miting'de basın açıklamasında bulunan Murat YAĞIZ '' Yaşadığımız zor coğrafyada devletimizin ve milletimizin bekası için gerektiği bilincindeyiz.Güçlü olmanın iki temelinden biri birlik ve beraberliğin sağlanması, diğerinin her alanda namerde muhtaç olunmayacak şekilde üretimin yapılmasıdır.''diyen Yağız sözlerine ''Gün sessiz kalma günü değil, milli birlik ruhuyla,bir ve beraber olarak ses verme günüdür.Türkiye'nin üreten gücü çiftçiler olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız'' dedi.
Konya'daki tüm çiftçiler Barış Pınarı Harekatı'ndaki devletimizin ve ordumuzun yanında olduğunu göstermek için traktörleri ile beraber trafiğe kapalı alanda miting düzenlediler.

Barış Pınarı Harekatı'ndaki Türk askerine destek amacıyla Konya'daki çiftçiler beş yüz traktörle basın mensuplarının katılımıyla Karaman yolunun göbeğinden konvoy halinde ilerleyerek şehir stadyumunda buluştular.

Mitinge Merkez Meram Ziraat Odası Başkanı Murat YAĞIZ başta olmak üzere ilçe ziraat odası başkanları, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide ÇİPAN, AkParti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan ÖZER, Süt Üreticisi Birlikleri, Muhtarlar Derneği, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Torku Konya Şeker katılım sağladı.

Miting'de basın açıklamasında bulunan Murat YAĞIZ '' Yaşadığımız zor coğrafyada devletimizin ve milletimizin bekası için gerektiği bilincindeyiz.Güçlü olmanın iki temelinden biri birlik ve beraberliğin sağlanması, diğerinin her alanda namerde muhtaç olunmayacak şekilde üretimin yapılmasıdır.''diyen Yağız sözlerine ''Gün sessiz kalma günü değil, milli birlik ruhuyla,bir ve beraber olarak ses verme günüdür.Türkiye'nin üreten gücü çiftçiler olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (