( (

CHP Selçuklu Belediye Başkan adayı Güneş: Selçuklu ’Da İsraf Bitecek

Bölge (Haber Merkezi) - | 26.03.2024 - 12:08, Güncelleme: 26.03.2024 - 12:08
 

CHP Selçuklu Belediye Başkan adayı Güneş: Selçuklu ’Da İsraf Bitecek

CHP Selçuklu Belediye Başkan Aday Ahmet Ziya Güneş beraberinde Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı alan çalışmalarında, vatandaşlarla buluşarak Selçuklu’ da israfın biteceğini söyledi.
Alan çalışmalarını değerlendiren CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, “31 Mart seçimine bir kaç gün kala Selçuklu ilçemizdeki alan çalışmalarımızı son drece verimli bir şekilde geçiriyoruz Vatandaşlarımızın partimize yönelik ilgisi bizleri son derece mutlu etti. 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere vatandaşlarımızın katılarak oylarını kullanmaya davet ediyoruz. İktidara hak ettiği dersini sandıkta vererek, bir vatandaşlık görevimizi yerine getirelim.  Vatandaşlarımızın desteğiyle sosyal demokrat halkçı belediyeciliği Selçuklu ’da buluşturacağız. Artık Selçuklu’ da herkesin yüzü gülecek olup, İşimiz Gücümüz Selçuklu olacaktır” dedi. Artık Selçuklu’ da israf dönemi bitecek CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Ziya Güneş Selçuklu’ da israfın döneminin biteceğini belirterek, “31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde vatandaşlarımızın desteğiyle belediye başkanı seçildiğimde, artık Selçuklu’ da israf dönemi bitecektir. Selçuklu ilçemizde ne yapılacaksa, nasıl bir hizmet verilecekse ve yatırım yapılacaksa vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. En önemlisi de Sosyal Demokrat Halkçı Belediyecilik anlayışımızla israf dönemi bitecek olup, belediyemizin kaynaklarını Selçukluyu yeniden imar için kullanacağız.  Barıma, gıda ve ulaşım gibi gündelik hayatta ihtiyaç duyulan tüm alanlarda, daha kaliteli hizmetin daha düşük fiyata verilmesini sağlayacağız.  Devletimizin bütün kurumlarıyla uyum içinde çalışarak, Selçuklu ’ya hizmet vereceğiz. Kreşler, anne ve çocuk merkezleri yapacağız. Gençlerimize eğitim bursu vererek ve yurt ihtiyaçlarını gidererek, umudunu arttıracağız. Çevreci bir belediyecilikle hareket ederek, kenti yeşile büründüreceğiz.  Esnafımızı ve sanayicimizin yanında yer alarak, elimizden gelen her türlü katkıyı vereceğiz. Sorunlarına hızlıca çözüm üreteceğiz. Afete karşı hazırlıklı olacağız. Selçuklu Afet Yönetim Merkezi oluşturacağız. Farklı engel guruplarından bireylerimizin sosyal yaşamda aktif bir şekilde rol almasını sağlayan atölye ve eğitim merkezleri kurarak, hayatla bütünleşmesini sağlayacağız. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan seçimde vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Sözümüz sözdür. İşimiz ve Gücümüz Selçuklu ve Selçuklunun geleceği ve mutluluğu olacaktır” diye konuştu.                      
CHP Selçuklu Belediye Başkan Aday Ahmet Ziya Güneş beraberinde Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı alan çalışmalarında, vatandaşlarla buluşarak Selçuklu’ da israfın biteceğini söyledi.

Alan çalışmalarını değerlendiren CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, “31 Mart seçimine bir kaç gün kala Selçuklu ilçemizdeki alan çalışmalarımızı son drece verimli bir şekilde geçiriyoruz Vatandaşlarımızın partimize yönelik ilgisi bizleri son derece mutlu etti. 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere vatandaşlarımızın katılarak oylarını kullanmaya davet ediyoruz. İktidara hak ettiği dersini sandıkta vererek, bir vatandaşlık görevimizi yerine getirelim.  Vatandaşlarımızın desteğiyle sosyal demokrat halkçı belediyeciliği Selçuklu ’da buluşturacağız. Artık Selçuklu’ da herkesin yüzü gülecek olup, İşimiz Gücümüz Selçuklu olacaktır” dedi.

Artık Selçuklu’ da israf dönemi bitecek

CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Ziya Güneş Selçuklu’ da israfın döneminin biteceğini belirterek, “31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde vatandaşlarımızın desteğiyle belediye başkanı seçildiğimde, artık Selçuklu’ da israf dönemi bitecektir. Selçuklu ilçemizde ne yapılacaksa, nasıl bir hizmet verilecekse ve yatırım yapılacaksa vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. En önemlisi de Sosyal Demokrat Halkçı Belediyecilik anlayışımızla israf dönemi bitecek olup, belediyemizin kaynaklarını Selçukluyu yeniden imar için kullanacağız.  Barıma, gıda ve ulaşım gibi gündelik hayatta ihtiyaç duyulan tüm alanlarda, daha kaliteli hizmetin daha düşük fiyata verilmesini sağlayacağız.  Devletimizin bütün kurumlarıyla uyum içinde çalışarak, Selçuklu ’ya hizmet vereceğiz. Kreşler, anne ve çocuk merkezleri yapacağız. Gençlerimize eğitim bursu vererek ve yurt ihtiyaçlarını gidererek, umudunu arttıracağız. Çevreci bir belediyecilikle hareket ederek, kenti yeşile büründüreceğiz.  Esnafımızı ve sanayicimizin yanında yer alarak, elimizden gelen her türlü katkıyı vereceğiz. Sorunlarına hızlıca çözüm üreteceğiz. Afete karşı hazırlıklı olacağız. Selçuklu Afet Yönetim Merkezi oluşturacağız. Farklı engel guruplarından bireylerimizin sosyal yaşamda aktif bir şekilde rol almasını sağlayan atölye ve eğitim merkezleri kurarak, hayatla bütünleşmesini sağlayacağız. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan seçimde vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Sözümüz sözdür. İşimiz ve Gücümüz Selçuklu ve Selçuklunun geleceği ve mutluluğu olacaktır” diye konuştu.                      

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (