( (

CHP’den, Cumhuriyet Konvoyu

Bölge 30.10.2020 - 12:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’den, Cumhuriyet Konvoyu

CHP Konya il başkanlığı Cumhuriyet Bayramının 97. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Konvoyu düzenledi. Konvoya 100’zün üzerinde araç katıldı. Araçlara da 250 adet Türk Bayrağı dağıtıldı. Konvoya ilgi yoğundu.
CHP’nin Cumhuriyet Bayramı konvoyuna CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın ve gençlik kollarıyla, partililer ve vatandaşlar katıldı.   CHP İl Binası önünden başlayan konvoy, Kemerli Caddesi takiben Demiryolu Caddesine çıkış yaparak, Alay Caddesi, istasyon önü, Ferit Paşa Caddesini takiben Anıt alanı, Zafer Meydanı, Atatürk Caddesi istikameti bağlantılı Alaaddin Bulvarı, Ankara Caddesi güzergâhından Belh kavşağından Kule Site önü, Nalçacı caddesi, Vatan Caddesini takiben il binası önünde tamamlandı.   İl binası önünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için Saat: 19: 23’te Saygı Duruşu yapıldıktan Sonra İstiklal Marşı okundu.   Cumhuriyet Konvoyuna katılanlara teşekkür    Cumhuriyet konvoyuna katılanlara teşekkür eden CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimize sahip çıkma iradesini gösterdiğiniz için hepinizi teşekkür ediyorum. Her yönüyle yüzlerce ülkeye ilham kaynağı olan Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını sonsuza kadar ulusumuz yaşatacaktır. Cumhuriyet konvoyunu düzenlememizde bizlere yardımcı olan Konya Valimiz Vahdettin Özkan’a, İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Aydın’a, emniyet mensuplarımızı ve trafik polislerimize teşekkür ederek, Cumhuriyet Bayramımızı kutlayarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anarak, Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum” dedi.
CHP Konya il başkanlığı Cumhuriyet Bayramının 97. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Konvoyu düzenledi. Konvoya 100’zün üzerinde araç katıldı. Araçlara da 250 adet Türk Bayrağı dağıtıldı. Konvoya ilgi yoğundu.

CHP’nin Cumhuriyet Bayramı konvoyuna CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın ve gençlik kollarıyla, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

CHP İl Binası önünden başlayan konvoy, Kemerli Caddesi takiben Demiryolu Caddesine çıkış yaparak, Alay Caddesi, istasyon önü, Ferit Paşa Caddesini takiben Anıt alanı, Zafer Meydanı, Atatürk Caddesi istikameti bağlantılı Alaaddin Bulvarı, Ankara Caddesi güzergâhından Belh kavşağından Kule Site önü, Nalçacı caddesi, Vatan Caddesini takiben il binası önünde tamamlandı.

 

İl binası önünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için Saat: 19: 23’te Saygı Duruşu yapıldıktan Sonra İstiklal Marşı okundu.

 

Cumhuriyet Konvoyuna katılanlara teşekkür

 

 Cumhuriyet konvoyuna katılanlara teşekkür eden CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimize sahip çıkma iradesini gösterdiğiniz için hepinizi teşekkür ediyorum. Her yönüyle yüzlerce ülkeye ilham kaynağı olan Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını sonsuza kadar ulusumuz yaşatacaktır. Cumhuriyet konvoyunu düzenlememizde bizlere yardımcı olan Konya Valimiz Vahdettin Özkan’a,

İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Aydın’a, emniyet mensuplarımızı ve trafik polislerimize teşekkür ederek, Cumhuriyet Bayramımızı kutlayarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anarak, Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (