( (

Bektaş; “30 Ağustos, Ülkemizin Bağımsızlık Mücadelesinin Zafere Yürüdüğü Önemli Günlerdendir.”

Gündem 28.08.2020 - 12:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bektaş; “30 Ağustos, Ülkemizin Bağımsızlık Mücadelesinin Zafere Yürüdüğü Önemli Günlerdendir.”

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında 30 Ağustos’un, emperyalist güçlere karşı verdiğimiz bağımsızlık mücadelesinin zafere yürüdüğü en önemli günlerinden birisi olduğunu söyledi.
30 Ağustos Zaferinin bağımsızlığımıza kast edenlere karşı bir halkın geleceğine topyekûn sahip çıktığı mücadelenin taçlandığı gün olduğunu belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda, emperyalist güçlere karşı verdiğimiz bağımsızlık mücadelesinin zafere yürüdüğü en önemli günlerinden birisidir. Bugün, bağımsızlığımıza ve özgürlüğümüze kast edenlere karşı bir halkın geleceğine topyekun sahip çıktığı mücadelenin taçlandığı gündür. Bugün ülkemizin tam bağımsız, özgür, demokratik, halkçı ve laik bir ülke olarak yürüyüşü mücadelemizde aynı kararlılıkla buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. Büyük Taarruz ’un 98. yıl dönümünü kutluyor, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Emperyalizme karşı, o gün konulan irade bugün de yolumuzu aydınlatıyor. Bugün de ekonomisiyle, tarımıyla, sanayisiyle güçlü; işçisi, memuru, çiftçisiyle mutlu bir ülke mücadelemizi bu iradenin ışığıyla sürdürüyoruz. Büyük Taarruz ’un 98. Yıldönümünde ekonomik bağımsızlığımız her zamankinden daha çok tehdit altındadır. Ekonomide izlenen hatalı politikaların ve iktidarın kurduğu düzenin sonucunda çıkan buhranın ağır faturası vatandaşlarımızın sırtına yüklenmekte, ekonomik bağımsızlığımız günden güne kaybedilmektedir” dedi.   Yasaklamalara rağmen Ulusal Bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz    Barış Bektaş pandemi ve başka şeyler bahane edilerek yasaklanan ulusal bayramlarımızı kutlamaya devam edeceklerini de kaydederek, “Türkiye yönetilmemekte, Türkiye savrulmaktadır.Bağımsızlığımız yitirilmektedir. 98 yıl önce kazandığımız bağımsızlığımızı mutlaka yeniden kazanacağız. İşte bu inançla, bu azimle bundan neredeyse 100 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir zaferle taçlandırdığı bağımsızlık mücadelesinden hiç geri adım atmayacağız. İktidar tarafından pandemi ve başka şeyler bahane edilerek yasaklanan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı yurdumuzun her köşesinde halkımızın sağlığını da gözeterek büyük bir coşkuyla kutluyor olacağız. Bu düşünceyle ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında 30 Ağustos’un, emperyalist güçlere karşı verdiğimiz bağımsızlık mücadelesinin zafere yürüdüğü en önemli günlerinden birisi olduğunu söyledi.

30 Ağustos Zaferinin bağımsızlığımıza kast edenlere karşı bir halkın geleceğine topyekûn sahip çıktığı mücadelenin taçlandığı gün olduğunu belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda, emperyalist güçlere karşı verdiğimiz bağımsızlık mücadelesinin zafere yürüdüğü en önemli günlerinden birisidir. Bugün, bağımsızlığımıza ve özgürlüğümüze kast edenlere karşı bir halkın geleceğine topyekun sahip çıktığı mücadelenin taçlandığı gündür. Bugün ülkemizin tam bağımsız, özgür, demokratik, halkçı ve laik bir ülke olarak yürüyüşü mücadelemizde aynı kararlılıkla buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. Büyük Taarruz ’un 98. yıl dönümünü kutluyor, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Emperyalizme karşı, o gün konulan irade bugün de yolumuzu aydınlatıyor. Bugün de ekonomisiyle, tarımıyla, sanayisiyle güçlü; işçisi, memuru, çiftçisiyle mutlu bir ülke mücadelemizi bu iradenin ışığıyla sürdürüyoruz. Büyük Taarruz ’un 98. Yıldönümünde ekonomik bağımsızlığımız her zamankinden daha çok tehdit altındadır. Ekonomide izlenen hatalı politikaların ve iktidarın kurduğu düzenin sonucunda çıkan buhranın ağır faturası vatandaşlarımızın sırtına yüklenmekte, ekonomik bağımsızlığımız günden güne kaybedilmektedir” dedi.

 

Yasaklamalara rağmen Ulusal Bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz

 

 Barış Bektaş pandemi ve başka şeyler bahane edilerek yasaklanan ulusal bayramlarımızı kutlamaya devam edeceklerini de kaydederek, “Türkiye yönetilmemekte, Türkiye savrulmaktadır.Bağımsızlığımız yitirilmektedir. 98 yıl önce kazandığımız bağımsızlığımızı mutlaka yeniden kazanacağız. İşte bu inançla, bu azimle bundan neredeyse 100 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir zaferle taçlandırdığı bağımsızlık mücadelesinden hiç geri adım atmayacağız. İktidar tarafından pandemi ve başka şeyler bahane edilerek yasaklanan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı yurdumuzun her köşesinde halkımızın sağlığını da gözeterek büyük bir coşkuyla kutluyor olacağız. Bu düşünceyle ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (