( (

Ayça Tilki ve Emirhan Çakmak'ın yeni teklisi "Bana Seni Sorma" çıktı!

Magazin (Özgür Aras) - Özgür Aras | 13.01.2024 - 12:33, Güncelleme: 13.01.2024 - 12:34
 

Ayça Tilki ve Emirhan Çakmak'ın yeni teklisi "Bana Seni Sorma" çıktı!

Bu güçlü iş birliği, duygusal derinliği ve etkileyici melodisiyle dinleyenleri büyülemeye hazır.
Sözü ve Müziği Emirhan Çakmak ve Ayça Tilki' ye ait “Bana Seni Sorm” nın prodüktörlüğünü ise "Luca Fritiz" üstlenip, klibini "Aral Yici" çekti. "Bana Seni Sorma" biten ilişkiden geriye kalan nefretin müziğe dökülmüş sözlü hali. "Nefret" kelimesinin tek başına yetersiz kaldığı bu hissi çoğunluk olarak paylaştığımız aldatıcı günlerde, sesi sonuna kadar açıp haykıracağımız bir şarkı. Asilik hissi veren, bağırmanın anlamlı olduğu tek sanat dalı müzikte toplanmış ve post punk'a uyarlanmış bir sanat eseri. Klibi'de şarkının kendisi gibi duygularını yansıtıyor. Kimi sahneler hayatın içinden olurken, kimi sahnelerde performans içeriyor. Görsel anlamda izleyicilerini tatmin edecek, akıcı bir kurgu ve hikayeye sahip.
Bu güçlü iş birliği, duygusal derinliği ve etkileyici melodisiyle dinleyenleri büyülemeye hazır.

Sözü ve Müziği Emirhan Çakmak ve Ayça Tilki' ye ait “Bana Seni Sorm” nın prodüktörlüğünü ise "Luca Fritiz" üstlenip, klibini "Aral Yici" çekti.

"Bana Seni Sorma" biten ilişkiden geriye kalan nefretin müziğe dökülmüş sözlü hali. "Nefret" kelimesinin tek başına yetersiz kaldığı bu hissi çoğunluk olarak paylaştığımız aldatıcı günlerde, sesi sonuna kadar açıp haykıracağımız bir şarkı.

Asilik hissi veren, bağırmanın anlamlı olduğu tek sanat dalı müzikte toplanmış ve post punk'a uyarlanmış bir sanat eseri.

Klibi'de şarkının kendisi gibi duygularını yansıtıyor. Kimi sahneler hayatın içinden olurken, kimi sahnelerde performans içeriyor. Görsel anlamda izleyicilerini tatmin edecek, akıcı bir kurgu ve hikayeye sahip.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (