( (
Mehmet Güvercin
Köşe Yazarı
Mehmet Güvercin
 

AKŞAM NAMAZI

Kâbe doldu taştı, her yer umreci Dibindeki cami bomboş, mülteci Her akşam namazı kessek bir keçi Gelir misin söyle, akşam namazı? Son zamanda çıktı büyük bir bid at Ramazan da kimse gelmiyor hey hat Rasulullah Akşam terketmişmi bak Niye gelmiyorsun Akşam Namazı ​Hani nerede bunca sofi, evde mi? Yemeği namaza tercih, öyle mi? Kabe aşkın vardı hani, böyle mi? Bir başlangıç yap gel, akşam namazı. ​Bir gram altın var ilk safta desek İnternetten canlı yayına geçsek Nasıl kavga çıkar şöyle seyretsek Gelir misin söyle, akşam namazı? ​Arabaşı, etli ekmek var desek Yanında baklava, kızarmış börek Her gün bir çıta bal hediye versek Gelir misin söyle, akşam namazı? Yüzlerce kişi var bir apartmanda Memur, amir, işçi, emekli burda Zannedersem virüs, iltihap kanda Bu yüzden gelmiyor akşam namazı  Beş dakika sonra yesen ölmezsin Bir Ramazan boyu her gün gelmezsin Bu mideden sanki hayır görmezsin Niye gelmiyorsun Akşam namazı Beytullah’a her yıl giden hacı çok Cami cemeate inan gelen yok Zannedersem bu milletin karnı tok Gönüllü gelmezsen akşam namazı, Cenazen gelecek akşam namazı.
Ekleme Tarihi: 04 Mart 2026 -Çarşamba
Mehmet Güvercin

AKŞAM NAMAZI

Kâbe doldu taştı, her yer umreci
Dibindeki cami bomboş, mülteci
Her akşam namazı kessek bir keçi
Gelir misin söyle, akşam namazı?

Son zamanda çıktı büyük bir bid at
Ramazan da kimse gelmiyor hey hat
Rasulullah Akşam terketmişmi bak
Niye gelmiyorsun Akşam Namazı

​Hani nerede bunca sofi, evde mi?
Yemeği namaza tercih, öyle mi?
Kabe aşkın vardı hani, böyle mi?
Bir başlangıç yap gel, akşam namazı.

​Bir gram altın var ilk safta desek
İnternetten canlı yayına geçsek
Nasıl kavga çıkar şöyle seyretsek
Gelir misin söyle, akşam namazı?

​Arabaşı, etli ekmek var desek
Yanında baklava, kızarmış börek
Her gün bir çıta bal hediye versek
Gelir misin söyle, akşam namazı?

Yüzlerce kişi var bir apartmanda
Memur, amir, işçi, emekli burda
Zannedersem virüs, iltihap kanda
Bu yüzden gelmiyor akşam namazı 

Beş dakika sonra yesen ölmezsin
Bir Ramazan boyu her gün gelmezsin
Bu mideden sanki hayır görmezsin
Niye gelmiyorsun Akşam namazı

Beytullah’a her yıl giden hacı çok
Cami cemeate inan gelen yok
Zannedersem bu milletin karnı tok
Gönüllü gelmezsen akşam namazı,
Cenazen gelecek akşam namazı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

04
Mart
02
Mart
27
Şubat
25
Şubat
21
Şubat
17
Şubat
12
Şubat
04
Şubat
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (