( (

Öykü Yarışması’na Rekor Sayıda Katılım

Kültür Sanat 15.01.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Öykü Yarışması’na Rekor Sayıda Katılım

Öykü dünyasına yeni yazarlar kazandırmayı hedefleyen Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin, düzenlediği ikinci öykü yarışmasına rekor düzeyde katılım sağlandı. On yıldır kitap okuma yarışmaları, okuma saatleri ve gençlerle baş başa sohbetleri gibi etkinliklerle çocuklara okuma sevgisini kazandırmayı amaçlayan bilgi evlerinin, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği geleneksel öykü yarışmasına bin 300 yazar başvuruda bulundu.  Edebiyat dünyasına yeni eserler kazandırırken, okuma ve yazma konusunda belli bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan bilgi evlerinin ikincisini gerçekleştirdiği öykü yazma yarışmasının ödül töreni 20 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek.  Üç grupta değerlendirilecek olan eserlerin birincilerine 5 bin, ikincilerine 3 bin, üçüncülerine ise 2 bin TL para ödülü verilirken ayrıca her grupta dereceye giren eserlerin haricinde ilk beş eser sahibi de mansiyon ödülü olarak 500 TL ile ödüllendirilecek. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan görkemli bir ödül töreni ile ödüllerine kavuşacak olan genç yazarlar, para ödülünün yanı sıra eserlerini kitaba dönüştürme fırsatını da yakalayacak.

Öykü dünyasına yeni yazarlar kazandırmayı hedefleyen Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin, düzenlediği ikinci öykü yarışmasına rekor düzeyde katılım sağlandı. On yıldır kitap okuma yarışmaları, okuma saatleri ve gençlerle baş başa sohbetleri gibi etkinliklerle çocuklara okuma sevgisini kazandırmayı amaçlayan bilgi evlerinin, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği geleneksel öykü yarışmasına bin 300 yazar başvuruda bulundu.


 Edebiyat dünyasına yeni eserler kazandırırken, okuma ve yazma konusunda belli bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan bilgi evlerinin ikincisini gerçekleştirdiği öykü yazma yarışmasının ödül töreni 20 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek.


 Üç grupta değerlendirilecek olan eserlerin birincilerine 5 bin, ikincilerine 3 bin, üçüncülerine ise 2 bin TL para ödülü verilirken ayrıca her grupta dereceye giren eserlerin haricinde ilk beş eser sahibi de mansiyon ödülü olarak 500 TL ile ödüllendirilecek. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan görkemli bir ödül töreni ile ödüllerine kavuşacak olan genç yazarlar, para ödülünün yanı sıra eserlerini kitaba dönüştürme fırsatını da yakalayacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (