( (

MHP’den Meclis Üyesi Adayı Oldu, Tarım Bakanlığı Soruşturma Başlattı!

Gündem (Haber Merkezi) - | 20.02.2024 - 12:45, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:45
 

MHP’den Meclis Üyesi Adayı Oldu, Tarım Bakanlığı Soruşturma Başlattı!

MHP’den Meclis Üyesi adayı olan birlik başkanına Tarım Bakanlığı’ndan soruşturma!
Meram Süt Üreticiler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İşler'in Tarım ve Orman Bakanlığı'yla başı dertte. Zaman zaman ismi usulsüzlüklerle anılan Meram Süt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Meram Meclis Üyesi adayı Hasan İşler hakkında CİMER’e yapılan şikayetlerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı soruşturma başlattı. Bakanlık tarafından gönderilen müfettişler besiciler ile görüşerek konuyu araştırıyor.
MHP’den Meclis Üyesi adayı olan birlik başkanına Tarım Bakanlığı’ndan soruşturma!

Meram Süt Üreticiler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İşler'in Tarım ve Orman Bakanlığı'yla başı dertte.

Zaman zaman ismi usulsüzlüklerle anılan Meram Süt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Meram Meclis Üyesi adayı Hasan İşler hakkında CİMER’e yapılan şikayetlerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı soruşturma başlattı. Bakanlık tarafından gönderilen müfettişler besiciler ile görüşerek konuyu araştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (