( (

Diva Ankara'ya Geliyor

Magazin 05.06.2022 - 18:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Diva Ankara'ya Geliyor

Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Ankara'da güzellik salonu açılışına katılıyor.
Ankara'nın en yeni nesil güzellik merkezlerinden biri Jalis Beauty Bar, 12 Haziran Pazar günü Bülent Ersoy'un katılımı ile birlikte açılıyor. Son teknoloji cihazları ile alanında uzman ekibiyle cilt bakımından epilasyona, kalıcı makyajdan bölgesel incelmeye kadar hizmet verecek olan Jalis Beauty Bar'ın açılışına tüm Ankara halkı davetli. Bülent Ersoy, 11 Haziran'daki İzmir konserinin hemen ardından Ankara'ya hareket ederek merkezin açılışına katılacak.
Türk Sanat Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Ankara'da güzellik salonu açılışına katılıyor.

Ankara'nın en yeni nesil güzellik merkezlerinden biri Jalis Beauty Bar, 12 Haziran Pazar günü Bülent Ersoy'un katılımı ile birlikte açılıyor. Son teknoloji cihazları ile alanında uzman ekibiyle cilt bakımından epilasyona, kalıcı makyajdan bölgesel incelmeye kadar hizmet verecek olan Jalis Beauty Bar'ın açılışına tüm Ankara halkı davetli.

Bülent Ersoy, 11 Haziran'daki İzmir konserinin hemen ardından Ankara'ya hareket ederek merkezin açılışına katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (