( (

Konya SMMMO Üyeleri Bayramlaştı

Gündem 07.05.2022 - 10:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya SMMMO Üyeleri Bayramlaştı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) Ramazan Bayramı tatilinin ardından bayramlaşma programı yoğun katılımla düzenlendi.
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri oda binasında bir araya gelerek bayramlaştı. Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda gerçekleştirilen programa Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Emekli Öğretim Görevlisi Mehmet Emin Arkoç, Deva Partisi Konya İl Sekreteri Ahmet Elden ve Çok sayıda oda üyesi katılım gösterdi. “ODAMIZ İÇİN BİRÇOK PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK” Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan 11 ayın sultanı, mübarek Ramazan ayının güzelliğini ve maneviyatını hep birlikte yaşadık. Ramazan Bayramının, başta siz meslektaşlarım olmak üzere İlimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesini dilerim. Pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yılında Ramazan Bayramı bayramlaşma programı düzenlenemediğini ve meslektaşlar olarak bir araya gelemediğini, Sosyal etkinliklerde bir araya gelmemizi engelleyen, araya mesafeler koyan kovid-19 salgınının tamamen bitmesi ve bir daha sağlık sorunlarının yaşanmaması en büyük dileğimiz diye ifade etmiştir. Göreve geldiğimiz günden beri hem mesleğimiz için hem de odamız için yapılabilecek, birçok projeyi masaya yatırdık. Bu projelerimizi sizlerin de desteğiyle uygulamak için bütün gayreti ortaya koyuyoruz. İlk olarak Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar organizasyonlarımızı hem Konya merkezde hem de ilçelerdeki meslektaşlarımızla birlikte başarıyla düzenledik. 9 iftar programında yaklaşık 2500 meslektaşımızla iftar programlarında beraber olduk. İftar yemeği organizasyonlarımıza katılan ve destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu. ODA SEÇİMİ 29 MAYISA ERTELENDİ  Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda seçimlerinin 29 mayısa ertelendiğini belirten Başkan Abdil Erdal, Odamız için seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Odamızın seçimleri için 15 Mayıs tarihini planlamıştık. Fakat o tarihte Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Maratondan dolayı Konya'da birçok noktada yollar ve Odamıza gelen güzergahlar kapalı olacak. Bu sebeple Odamızın seçimlerini 29 Mayıs tarihine ertelemek zorunda kaldık. Yapılacak olan Genel kurulun ve seçimlerin Odamız, mesleğimiz ve tüm üyelerimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum” dedi  
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) Ramazan Bayramı tatilinin ardından bayramlaşma programı yoğun katılımla düzenlendi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri oda binasında bir araya gelerek bayramlaştı. Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda gerçekleştirilen programa Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Emekli Öğretim Görevlisi Mehmet Emin Arkoç, Deva Partisi Konya İl Sekreteri Ahmet Elden ve Çok sayıda oda üyesi katılım gösterdi.

whatsapp-image-2022-05-06-at-16-23-21.jpeg

“ODAMIZ İÇİN BİRÇOK PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK”

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan 11 ayın sultanı, mübarek Ramazan ayının güzelliğini ve maneviyatını hep birlikte yaşadık. Ramazan Bayramının, başta siz meslektaşlarım olmak üzere İlimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesini dilerim. Pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yılında Ramazan Bayramı bayramlaşma programı düzenlenemediğini ve meslektaşlar olarak bir araya gelemediğini, Sosyal etkinliklerde bir araya gelmemizi engelleyen, araya mesafeler koyan kovid-19 salgınının tamamen bitmesi ve bir daha sağlık sorunlarının yaşanmaması en büyük dileğimiz diye ifade etmiştir. Göreve geldiğimiz günden beri hem mesleğimiz için hem de odamız için yapılabilecek, birçok projeyi masaya yatırdık. Bu projelerimizi sizlerin de desteğiyle uygulamak için bütün gayreti ortaya koyuyoruz. İlk olarak Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar organizasyonlarımızı hem Konya merkezde hem de ilçelerdeki meslektaşlarımızla birlikte başarıyla düzenledik. 9 iftar programında yaklaşık 2500 meslektaşımızla iftar programlarında beraber olduk. İftar yemeği organizasyonlarımıza katılan ve destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-05-06-at-16-23-32.jpeg

ODA SEÇİMİ 29 MAYISA ERTELENDİ

 Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda seçimlerinin 29 mayısa ertelendiğini belirten Başkan Abdil Erdal, Odamız için seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Odamızın seçimleri için 15 Mayıs tarihini planlamıştık. Fakat o tarihte Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Maratondan dolayı Konya'da birçok noktada yollar ve Odamıza gelen güzergahlar kapalı olacak. Bu sebeple Odamızın seçimlerini 29 Mayıs tarihine ertelemek zorunda kaldık. Yapılacak olan Genel kurulun ve seçimlerin Odamız, mesleğimiz ve tüm üyelerimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum” dedi

whatsapp-image-2022-05-06-at-16-23-32-1.jpeg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (