( (

Selçuklu’da Kartpostallık Kar Manzarası

Bölge 21.12.2021 - 22:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuklu’da Kartpostallık Kar Manzarası

Konya’da özlemle beklenen kar yağışı sonrası Selçuklu’nun farklı noktalarında kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Konya’da hafta sonu etkili olan kar yağışı sonrası şehir adeta beyaz örtüyle kaplandı. Selçuklu’da da yağan kar sonrası başta Selçuklu Tropikal Kelebek Bahçesi, Sille, Sille Baraj Park ve Selçuklu Seyir Tepesi olmak üzere ilçenin birçok noktasında kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Kar’ın drone ile fotoğraflanan o büyüleyici güzelliğini ve doyumsuz manzarasını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni aldı.  
Konya’da özlemle beklenen kar yağışı sonrası Selçuklu’nun farklı noktalarında kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Konya’da hafta sonu etkili olan kar yağışı sonrası şehir adeta beyaz örtüyle kaplandı. Selçuklu’da da yağan kar sonrası başta Selçuklu Tropikal Kelebek Bahçesi, Sille, Sille Baraj Park ve Selçuklu Seyir Tepesi olmak üzere ilçenin birçok noktasında kartpostallık manzaralar ortaya çıktı.

Kar’ın drone ile fotoğraflanan o büyüleyici güzelliğini ve doyumsuz manzarasını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (