( (

Bülent Arınç: 2015’ten Sonra Ben Yokum! Mesuliyet Kabul Etmem

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 31.10.2021 - 17:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bülent Arınç: 2015’ten Sonra Ben Yokum! Mesuliyet Kabul Etmem

Son günlerde yaptığı çıkışlarla gündemde olan Bülent Arınç, “2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum” dedi.
Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Öze Dönüş Platformu tarafından düzenlenen kahvaltıda gençlerle bir araya geldi. Program, Öze Dönüş Platformu Başkanı Emir Abi’nin açılış konuşmasıyla başladı. Independent Türkçe’den Can Bursalı’nın haberine göre Bülent Arınç, konuşmasına nefret dili kullanılmasını eleştirerek başladı. “Birileri eline kılıcı alıp ona buna sallıyor” diyen Arınç, “Bu kişilerin artık sözünün bir hikmeti kalmamıştır” ifadesini kullandı.‘BİRİLERİ ELİNE KILICI ALIP ONA BUNA SALLIYOR’ ‘2015’TEN SONRA YOKUM, MESULİYET KABUL ETMİYORUM’ Arınç, “Hala AK Partiliyim, bir yere gitmiş değilim” derken, siyasete girmek isteyenlere, “Siz iyi olun, sizi talep etsinler” tavsiyesinde bulundu. Arınç konuşmasında “Yaptıklarımla iftihar ediyorum. 2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum” şeklinde konuştu. “Ben konuya Millet İttifakı, Cumhur İttifakı diye bakmayayım. 1974’te CHP ile biz, yani MSP ile ittifak kurdu. Ecevit, güzel bir söz söyledi. “Tarihi bir yanılgı içindeymişiz” dedi. Dindar insanlar Atatürk düşmanıdır sanılıyordu. O dönem bu koalisyona olmaz deniyordu. Bal gibi de oldu. İttifakları temeli 1991’de atıldı. Kendi ittifakını kuran bir parti, karşısındakine kötü sözler söylememeli. Millet – zillet lafını doğru bulmuyorum. Oradan da biri çıkar size çamur der. Ortada belirlenmiş bir erken seçim yok, dolayısıyla Millet İttifakı’nın adayını açıklamamış olmasını doğru buluyorum.”“İnşallah özümüze döneriz. Fabrika ayarları deniyor ya, ondan bahsediyorum” diyen Arınç, “Millet İttifakı seçim kazanırsa Türkiye’de kaos olmaz mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:
Son günlerde yaptığı çıkışlarla gündemde olan Bülent Arınç, “2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum” dedi.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Öze Dönüş Platformu tarafından düzenlenen kahvaltıda gençlerle bir araya geldi. Program, Öze Dönüş Platformu Başkanı Emir Abi’nin açılış konuşmasıyla başladı.


Independent Türkçe’den Can Bursalı’nın haberine göre Bülent Arınç, konuşmasına nefret dili kullanılmasını eleştirerek başladı. “Birileri eline kılıcı alıp ona buna sallıyor” diyen Arınç, “Bu kişilerin artık sözünün bir hikmeti kalmamıştır” ifadesini kullandı.‘BİRİLERİ ELİNE KILICI ALIP ONA BUNA SALLIYOR’

‘2015’TEN SONRA YOKUM, MESULİYET KABUL ETMİYORUM’

Arınç, “Hala AK Partiliyim, bir yere gitmiş değilim” derken, siyasete girmek isteyenlere, “Siz iyi olun, sizi talep etsinler” tavsiyesinde bulundu.

Arınç konuşmasında “Yaptıklarımla iftihar ediyorum. 2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum” şeklinde konuştu.


“Ben konuya Millet İttifakı, Cumhur İttifakı diye bakmayayım. 1974’te CHP ile biz, yani MSP ile ittifak kurdu. Ecevit, güzel bir söz söyledi. “Tarihi bir yanılgı içindeymişiz” dedi. Dindar insanlar Atatürk düşmanıdır sanılıyordu. O dönem bu koalisyona olmaz deniyordu. Bal gibi de oldu. İttifakları temeli 1991’de atıldı. Kendi ittifakını kuran bir parti, karşısındakine kötü sözler söylememeli. Millet – zillet lafını doğru bulmuyorum. Oradan da biri çıkar size çamur der. Ortada belirlenmiş bir erken seçim yok, dolayısıyla Millet İttifakı’nın adayını açıklamamış olmasını doğru buluyorum.”“İnşallah özümüze döneriz. Fabrika ayarları deniyor ya, ondan bahsediyorum” diyen Arınç, “Millet İttifakı seçim kazanırsa Türkiye’de kaos olmaz mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (