( (

Balıkçılar Dertlerini Davutoğlu’na Anlattı

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 01.09.2021 - 13:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Balıkçılar Dertlerini Davutoğlu’na Anlattı

Av yasağı kalkarken Sarıyer’deki balıkçılar yaşadıkları sorunları Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu‘na anlattı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, av sezonu öncesinde Sarıyer Rumeli Feneri’nde balıkçıları ziyaret etti. Bir balıkçı, “Meclis’ten bir kanun çıktı balıkçılık hakkında, egemen güçlere denizi bıraktılar… Küçük balıkçılığı yok etmeye, tamamen denizden çıkarmaya kalktılar. Bunların sayısı, 17 bin. Bu kanun, 50 bin aileyi ağlatıyor. Dünyada böyle adaletsiz bir kanun yok” sözleriyle isyan etti. Meclis’ten bir kanun çıktı balıkçılık hakkında, egemen güçlere denizi bıraktılar… Küçük balıkçılığı yok etmeye, tamamen denizden çıkarmaya kalktılar. Küçük balıkçılar dediğim, 12 metreden ufak olan motorlar. Bunların sayısı, 17 bin. Bu kanun, 50 bin aileyi ağlatıyor. Bu kanun çıkarken ben dahil onlarla beraberdim… Adaletsiz çıktı, hala daha adaletsiz gidiyor. Dünyada böyle adaletsiz bir kanun yok.Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’na dert yanan balıkçı, şöyle konuştu: Huzurlu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz Davutoğlu, ziyaretine ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından, “Vira Bismillah! Sarıyer Rumeli Feneri’nde av sezonu öncesinde balıkçı kardeşlerimizle buluştuk. Denizlerimizin durumunu, balıkçılığın sorunlarını, eğitim ve finansman konularını konuştuk. Sorunlarımızı hep birlikte aşacağız, huzurlu ve güvenli geleceği birlikte inşa edeceğiz” notu ile paylaştı.
Av yasağı kalkarken Sarıyer’deki balıkçılar yaşadıkları sorunları Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu‘na anlattı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, av sezonu öncesinde Sarıyer Rumeli Feneri’nde balıkçıları ziyaret etti. Bir balıkçı, “Meclis’ten bir kanun çıktı balıkçılık hakkında, egemen güçlere denizi bıraktılar… Küçük balıkçılığı yok etmeye, tamamen denizden çıkarmaya kalktılar. Bunların sayısı, 17 bin. Bu kanun, 50 bin aileyi ağlatıyor. Dünyada böyle adaletsiz bir kanun yok” sözleriyle isyan etti.


Meclis’ten bir kanun çıktı balıkçılık hakkında, egemen güçlere denizi bıraktılar… Küçük balıkçılığı yok etmeye, tamamen denizden çıkarmaya kalktılar. Küçük balıkçılar dediğim, 12 metreden ufak olan motorlar. Bunların sayısı, 17 bin. Bu kanun, 50 bin aileyi ağlatıyor. Bu kanun çıkarken ben dahil onlarla beraberdim… Adaletsiz çıktı, hala daha adaletsiz gidiyor. Dünyada böyle adaletsiz bir kanun yok.Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’na dert yanan balıkçı, şöyle konuştu:

Huzurlu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz

Davutoğlu, ziyaretine ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından, “Vira Bismillah! Sarıyer Rumeli Feneri’nde av sezonu öncesinde balıkçı kardeşlerimizle buluştuk. Denizlerimizin durumunu, balıkçılığın sorunlarını, eğitim ve finansman konularını konuştuk. Sorunlarımızı hep birlikte aşacağız, huzurlu ve güvenli geleceği birlikte inşa edeceğiz” notu ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (