( (

Ahmet Sorgun: "Yardımlaşmanın Sembol Şehri Konya"

Gündem 12.08.2021 - 13:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ahmet Sorgun: "Yardımlaşmanın Sembol Şehri Konya"

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun: "Nerde kanayan bir yara varsa Konya oraya merhem olur" dedi
Geçtiğimiz günlerde büyük bir yangın felaketiyle karşı karşıya kalan Antalya bölgesine Konya’nın desteği sürüyor. Yangının başladığı  ilk saatlerden itibaren gerek yangın söndürme çalışmalarında gerekse lojistik yardımlarda en ön sırada olan Konya’nın yardım eli Manavgat’a bir kez daha uzandı. Kılıçaslan Mahalle Muhtarı Cumali Koçak önderliğinde Selçuklu İlçe Mahallelerinden hayırsever vatandaşların topladığı küçükbaş damızlık hayvanlar kamyonlara yüklenerek Manavgat’a gönderildi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti Selçuklu İlçe başkanı Mustafa Hakan Özer ve hayırseverler kamyonları Manavgat’a uğurladı. Dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizin de büyük bir yangın felaketiyle  karşı karşıya kaldığını belirten AK parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, yangının ilk çıkış anından itibaren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Devletin bütün kurumları olmak üzere, Belediyeler, sivil toplum kuruluşları  ve hayırsever vatandaşlarımızın  seferber olduğunu ifade etti. Konya’nın böyle durumlarda Türkiye’ye hatta dünyaya örnek  olacak tavır sergilediğini kaydeden Sorgun” büyük bir felaketle karşı karşıya kaldık, biz millet olarak acılarımızı  sözde değil özde paylaşan bir milletiz. Konya’mız şükürler olsun  milli birlik ve beraber iliğimizin en sembol şehirlerinden bir tanesi. Türkiye’nin  neresinde kanayan bir yara varsa Konya’mız o yaraya her zaman merhem olmuştur. Yangın , sel, deprem felaketlerinde Konya hep ön saflarda yer almıştır. Ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet , yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim böyle felaketleri  inşallah bir daha göstermesin ”diye konuştu Hayırseverlerin aralarında topladığı keçi ve koyunlardan oluşan damızlık küçükbaşlar kamyonlara yüklenerek dualarla Manavgat’a uğurlandı.
Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun: "Nerde kanayan bir yara varsa Konya oraya merhem olur" dedi

Geçtiğimiz günlerde büyük bir yangın felaketiyle karşı karşıya kalan Antalya bölgesine Konya’nın desteği sürüyor.

Yangının başladığı  ilk saatlerden itibaren gerek yangın söndürme çalışmalarında gerekse lojistik yardımlarda en ön sırada olan Konya’nın yardım eli Manavgat’a bir kez daha uzandı.

Kılıçaslan Mahalle Muhtarı Cumali Koçak önderliğinde Selçuklu İlçe Mahallelerinden hayırsever vatandaşların topladığı küçükbaş damızlık hayvanlar kamyonlara yüklenerek Manavgat’a gönderildi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti Selçuklu İlçe başkanı Mustafa Hakan Özer ve hayırseverler kamyonları Manavgat’a uğurladı.

Dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizin de büyük bir yangın felaketiyle  karşı karşıya kaldığını belirten AK parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, yangının ilk çıkış anından itibaren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Devletin bütün kurumları olmak üzere, Belediyeler, sivil toplum kuruluşları  ve hayırsever vatandaşlarımızın  seferber olduğunu ifade etti.

Konya’nın böyle durumlarda Türkiye’ye hatta dünyaya örnek  olacak tavır sergilediğini kaydeden Sorgun” büyük bir felaketle karşı karşıya kaldık, biz millet olarak acılarımızı  sözde değil özde paylaşan bir milletiz. Konya’mız şükürler olsun  milli birlik ve beraber iliğimizin en sembol şehirlerinden bir tanesi. Türkiye’nin  neresinde kanayan bir yara varsa Konya’mız o yaraya her zaman merhem olmuştur. Yangın , sel, deprem felaketlerinde Konya hep ön saflarda yer almıştır. Ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet , yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim böyle felaketleri  inşallah bir daha göstermesin ”diye konuştu

Hayırseverlerin aralarında topladığı keçi ve koyunlardan oluşan damızlık küçükbaşlar kamyonlara yüklenerek dualarla Manavgat’a uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (