( (

Başkan Konak’tan 'Hicri Yılbaşı' Kutlama Mesajı

Gündem 09.08.2021 - 11:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Konak’tan 'Hicri Yılbaşı' Kutlama Mesajı

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ,1443. Hicri Yılbaşı ile Muharrem Ayı’nın ilk günü olması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 Başkan Ali Konak Mesajında : ‘Muharrem Ayı’nın “Allah’ın ayı” olarak bilinen en kıymetli aylardan biri olduğunun altını çizen Başkan Konak , Muharrem Ayı’nın aynı zamanda Hicri yılın da başlangıcı olduğunu hatırlatarak Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayının tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.   Dinimizin en büyük aylarından birisi olan Muharrem ayına ve aynı zamanda Hicri yılbaşını kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bilindiği gibi Hicri takvimin başlangıcı olan Muharrem ayı, birlik, beraberlik, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma gibi toplumsal bağlarımızı ve bizleri birbirimize bağlayan müstesna günlerdendir. Bu vesileyle, Hicri Yıl’ın ve Muharrem ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Muharrem Ayı’nın birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine vesile olmasına, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Muharrem Ayı ile Hicri Yılbaşını tebrik ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ,1443. Hicri Yılbaşı ile Muharrem Ayı’nın ilk günü olması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 Başkan Ali Konak Mesajında : ‘Muharrem Ayı’nın “Allah’ın ayı” olarak bilinen en kıymetli aylardan biri olduğunun altını çizen Başkan Konak , Muharrem Ayı’nın aynı zamanda Hicri yılın da başlangıcı olduğunu hatırlatarak Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayının tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.   Dinimizin en büyük aylarından birisi olan Muharrem ayına ve aynı zamanda Hicri yılbaşını kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bilindiği gibi Hicri takvimin başlangıcı olan Muharrem ayı, birlik, beraberlik, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma gibi toplumsal bağlarımızı ve bizleri birbirimize bağlayan müstesna günlerdendir. Bu vesileyle, Hicri Yıl’ın ve Muharrem ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Muharrem Ayı’nın birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine vesile olmasına, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Muharrem Ayı ile Hicri Yılbaşını tebrik ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (