( (

Yunak Ülkü Ocaklarından Yangın Bölgelerine Yardım

Gündem 08.08.2021 - 17:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak Ülkü Ocaklarından Yangın Bölgelerine Yardım

Konya Ülkü Ocakları vakfı İl başkanlığı İş birliği ile Yunak Ülkü ocakları İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası sonucunda toplanan yardımlar yangın mağdurlarına gönderildi.
Yardım kampanyasının başlatılmasına öncülük eden  Konya Ülkü Ocakları Vakfı İl başkanı Yusuf Kasım Akta  ;"Yangın mağdurlarının bir nebze de olsa acılarına ortak olmak için  Yunak  Ülkü Ocaklarımız ile birlikte yardım kampanyası başlattık. Kısa süre içerisinde çok kişiye ulaştık. Milletimiz  böyle günlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. İki  tır dolusu yardımı yangın mağdurlarına dağıtacağız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.   Yunak  Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Şahin ,  Ülkemizin içinde bulunduğu orman yangını felaketleri  dolayısı ile Konya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve Yunak Ülkü Ocakları ilçe Başkanlığının ortak çalışmaları ile yangın bölgelerinde ki mağdur olan çiftçilerimize hayvan yemi vb. Hayvansal gıdalar ile birlikte iki adet Yardım Tırlar yola çıkmıştır. Emeği geçen  Başta İl Başkanımız Sn. Yusuf Kasım Akta ve bütün  vatandaşlarımızla  birlikte Ülküdaşımıza Teşekkürler ederiz . dedi.
Konya Ülkü Ocakları vakfı İl başkanlığı İş birliği ile Yunak Ülkü ocakları İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası sonucunda toplanan yardımlar yangın mağdurlarına gönderildi.

Yardım kampanyasının başlatılmasına öncülük eden  Konya Ülkü Ocakları Vakfı İl başkanı Yusuf Kasım Akta  ;"Yangın mağdurlarının bir nebze de olsa acılarına ortak olmak için  Yunak  Ülkü Ocaklarımız ile birlikte yardım kampanyası başlattık. Kısa süre içerisinde çok kişiye ulaştık. Milletimiz  böyle günlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. İki  tır dolusu yardımı yangın mağdurlarına dağıtacağız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Yunak  Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Şahin ,  Ülkemizin içinde bulunduğu orman yangını felaketleri  dolayısı ile Konya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve Yunak Ülkü Ocakları ilçe Başkanlığının ortak çalışmaları ile yangın bölgelerinde ki mağdur olan çiftçilerimize hayvan yemi vb. Hayvansal gıdalar ile birlikte iki adet Yardım Tırlar yola çıkmıştır. Emeği geçen  Başta İl Başkanımız Sn. Yusuf Kasım Akta ve bütün  vatandaşlarımızla  birlikte Ülküdaşımıza Teşekkürler ederiz . dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (