( (

Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Pekyatırmacı'ya Engelli Dostu Başkan Plaketi

Bölge 24.05.2021 - 11:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Pekyatırmacı'ya Engelli Dostu Başkan Plaketi

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci ile Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret ederek '' Engelli Dostu Başkan '' plaketi takdim etti.
Başkan Şahin ziyarette yapmış olduğu konuşmada ; Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen 2020 yılı Erişilebilirlik Ödülleri kapsamında Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri kategorisinde ödül alan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı tebrik etti. Konya merkezde sadece Selçuklu Belediyesi bünyesinde hizmet veren engelli hasta nakil aracı ve yaşlı ambulansı ile engelli ve yaşlı bireylerinin hastaneye rahat bir şekilde ulaşım sağlamasının engelli bireyler ve aile yakınlarından tam not  aldığını belirten Başkan Şahin,  Belediye bünyesinde kurulan SOBE Vakfı’nın ülke ve dünya genelinde güzel bir örnek teşkil ettiğini dile getirdi. Gönül Gözü Derneği olarak 10-16 Mayıs Engelliler haftasında yayımlamış olduğumuz değerlendirme raporu  neticesinde  Selçuklu Belediyesi nezdinde  size ''Engelli Dostu Belediye Başkanı ''ödülü takdim etmeyi uygun gördük diyerek  kendisine eşlik eden başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci ile plaket takdimi yaptı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ,belediye olarak engelli bireylerin  topluma entegre olması ve engelsiz bir hayat yaşaması konusunda çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirterek anlamlı ziyaretleri için Gönül Gözü Derneği heyetine teşekkür etti.Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci ile Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret ederek '' Engelli Dostu Başkan '' plaketi takdim etti.

Başkan Şahin ziyarette yapmış olduğu konuşmada ; Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen 2020 yılı Erişilebilirlik Ödülleri kapsamında Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri kategorisinde ödül alan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı tebrik etti.

Konya merkezde sadece Selçuklu Belediyesi bünyesinde hizmet veren engelli hasta nakil aracı ve yaşlı ambulansı ile engelli ve yaşlı bireylerinin hastaneye rahat bir şekilde ulaşım sağlamasının engelli bireyler ve aile yakınlarından tam not  aldığını belirten Başkan Şahin,  Belediye bünyesinde kurulan SOBE Vakfı’nın ülke ve dünya genelinde güzel bir örnek teşkil ettiğini dile getirdi.

Gönül Gözü Derneği olarak 10-16 Mayıs Engelliler haftasında yayımlamış olduğumuz değerlendirme raporu  neticesinde  Selçuklu Belediyesi nezdinde  size ''Engelli Dostu Belediye Başkanı ''ödülü takdim etmeyi uygun gördük diyerek  kendisine eşlik eden başkan Yardımcısı İsmail Değirmenci ile plaket takdimi yaptı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ,belediye olarak engelli bireylerin  topluma entegre olması ve engelsiz bir hayat yaşaması konusunda çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirterek anlamlı ziyaretleri için Gönül Gözü Derneği heyetine teşekkür etti.Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (