( (

Ahmet Davutoğlu: ‘Türkiye'de İki Buçuk Adam Yönetimi Var’

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 22.02.2021 - 11:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ahmet Davutoğlu: ‘Türkiye'de İki Buçuk Adam Yönetimi Var’

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan Cumhur İttifakı liderlerine tepki: Türkiye'de tek adam yönetimi yok, iki buçuk adam yönetimi var. Siz iki buçukluk yönetim olabilirsiniz ama Türkiye iki buçukluk bir ülke değil!
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından paylaştığı videoda Cumhur İttifakı liderlerinin açıklamalarına tepki göstererek, "Türkiye'de tek adam yönetimi yok, iki buçuk adam yönetimi var! Siz iki buçukluk yönetim olabilirsiniz ama Türkiye iki buçukluk bir ülke değil!" dedi.  "Hep 'tek adam' diyorduk ama dünyanın en orjinal çift adam yönetimi Türkiye'de var" diyen Davutoğlu, "Tıpkı çift haneli faizler, çift haneli enflasyon, çift haneli işsizlik gibi çift haneli yönetim var karşımızda" sözlerini dile getirdi.   Davutoğlu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek için de "Hatta çift de demeyeyim bir de Çin muhipi var ya... Ağzını açanı terörist ilan ediyor" dedi.   Bahçeli'nin de Anayasa Mahkemesi'ne tehditler savurmasının ülkeye zarar vereceğini belirten Davutoğlu, "Kutuplaştırma yapmayın" mesajı verdi.
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan Cumhur İttifakı liderlerine tepki: Türkiye'de tek adam yönetimi yok, iki buçuk adam yönetimi var. Siz iki buçukluk yönetim olabilirsiniz ama Türkiye iki buçukluk bir ülke değil!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından paylaştığı videoda Cumhur İttifakı liderlerinin açıklamalarına tepki göstererek, "Türkiye'de tek adam yönetimi yok, iki buçuk adam yönetimi var! Siz iki buçukluk yönetim olabilirsiniz ama Türkiye iki buçukluk bir ülke değil!" dedi. 

"Hep 'tek adam' diyorduk ama dünyanın en orjinal çift adam yönetimi Türkiye'de var" diyen Davutoğlu, "Tıpkı çift haneli faizler, çift haneli enflasyon, çift haneli işsizlik gibi çift haneli yönetim var karşımızda" sözlerini dile getirdi.  

Davutoğlu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek için de "Hatta çift de demeyeyim bir de Çin muhipi var ya... Ağzını açanı terörist ilan ediyor" dedi.  

Bahçeli'nin de Anayasa Mahkemesi'ne tehditler savurmasının ülkeye zarar vereceğini belirten Davutoğlu, "Kutuplaştırma yapmayın" mesajı verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (