( (

Başkan Gürler; Yüce Milletimizin Başı Sağolsun

Gündem 16.02.2021 - 16:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Gürler; Yüce Milletimizin Başı Sağolsun

Konya 1946 Demokratlar Derneği Başkanı Aysel Gürler,PKK terör örgütünün haince infaz ettiği Gara şehitleri için bir başsağlığı mesajı yayınladı.
Başkan Gürler ; Gara’da şehit olan 13 Türk vatandaşının acısını tüm ülke olarak paylaştıklarını ifade etti. Başkan Gürler  mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kahraman ordumuz PKK ile olan mücadelesini her anlamda sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Pençe Kartal 2 harekatıyla PKK terör örgütüne ağır bir darbe vuran Mehmetçik ülkemiz üzerinde dönen hain emellere asla geçit vermeyecektir. Pençe Kartal 2 Harekatı esnasında köşeye sıkışan PKK terör örgütü 13 vatandaşımızı alçakça katletmiştir. Bu saldırıda da terör örgütü hain ve korkak yüzünü bir kez daha göstermiş oldu. Sivil ve silahsız vatandaşlarımızı şehit eden bu hain yapı masum bebeklere de kast etmişti ama şu unutulmamalı ki geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz kararlılığından, terörle mücadelesinden asla taviz vermeyecektir. Ülkemizin bekasına kastı olan ve terör örgütlerini maşa olarak kullanan tüm güçler Türkiye’nin önlenemez gelişmesine ve PKK terör örgütünün bitişine de şahit olacak. Bu kutlu mücadelede Allah kahraman ordumuzun ve şanlı milletimizin yardımcısı olsun. Irak’ın kuzeyinde hain terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edilen ve acılarını derinden htiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”  
Konya 1946 Demokratlar Derneği Başkanı Aysel Gürler,PKK terör örgütünün haince infaz ettiği Gara şehitleri için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Gürler ; Gara’da şehit olan 13 Türk vatandaşının acısını tüm ülke olarak paylaştıklarını ifade etti. Başkan Gürler  mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kahraman ordumuz PKK ile olan mücadelesini her anlamda sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Pençe Kartal 2 harekatıyla PKK terör örgütüne ağır bir darbe vuran Mehmetçik ülkemiz üzerinde dönen hain emellere asla geçit vermeyecektir. Pençe Kartal 2 Harekatı esnasında köşeye sıkışan PKK terör örgütü 13 vatandaşımızı alçakça katletmiştir. Bu saldırıda da terör örgütü hain ve korkak yüzünü bir kez daha göstermiş oldu. Sivil ve silahsız vatandaşlarımızı şehit eden bu hain yapı masum bebeklere de kast etmişti ama şu unutulmamalı ki geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz kararlılığından, terörle mücadelesinden asla taviz vermeyecektir. Ülkemizin bekasına kastı olan ve terör örgütlerini maşa olarak kullanan tüm güçler Türkiye’nin önlenemez gelişmesine ve PKK terör örgütünün bitişine de şahit olacak. Bu kutlu mücadelede Allah kahraman ordumuzun ve şanlı milletimizin yardımcısı olsun.

Irak’ın kuzeyinde hain terör örgütü tarafından kalleşçe şehit edilen ve acılarını derinden htiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (