( (

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Tek Adam’ Eleştirisi

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 25.01.2021 - 15:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Tek Adam’ Eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde CHP ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu tek adamlıkla suçladı.
AK Parti’nin Denizli, Mersin ve Uşak’da gerçekleştirilen il kongrelerine video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde CHP ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Kılıçdaroğlu’nu tek adamlıkla suçlayan Kılıçdaroğlu, ““Şu anda CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Denizli, Mersin Uşak il kongresine video konferansla katıldı. Burada yaptığı açıklamalarında bir kez daha ana muhalefet partisi CHP ile lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nu hedef alan Erdoğan, “Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP Genel Başkanı kadar karikatür bir görüntü sergilememiştir. Esasen Türkiye’de CHP’ye ait bir siyaset yoktur. Hatta CHP diye bir partinin olup olmadığı tartışmalıdır” dedi. Erdoğan konuşmasının devamında da, “Biz ne kadar eleştirirsek eleştirelin en kadar kızarsak kızalım ülkemizin ana muhalefet partisinin böyle bir duruma düşürülmüş olmasından samimi üzüntü duyuyoruz” ifadelerini kullandı.Kılıçdaroğlu’na yönelik, “Kendisine karşı çıkan herkesi susturarak gerekirse kapı dışı ederek diktatörlüğün de dik alasını sergilemektedir” eleştirisi getiren Erdoğan, “Şu anda CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor” diye konuştu. Öte yandan Erdoğan esnafın ve sanatkârın kredi borcu taksitlerinin 6 ay erteleneceğini duyurdu. Erdoğan, “Esnaf ve sanatkarlarımıza bir müjde vermek istiyorum. Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde CHP ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu tek adamlıkla suçladı.

AK Parti’nin Denizli, Mersin ve Uşak’da gerçekleştirilen il kongrelerine video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde CHP ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Kılıçdaroğlu’nu tek adamlıkla suçlayan Kılıçdaroğlu, ““Şu anda CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Denizli, Mersin Uşak il kongresine video konferansla katıldı. Burada yaptığı açıklamalarında bir kez daha ana muhalefet partisi CHP ile lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nu hedef alan Erdoğan, “Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP Genel Başkanı kadar karikatür bir görüntü sergilememiştir. Esasen Türkiye’de CHP’ye ait bir siyaset yoktur. Hatta CHP diye bir partinin olup olmadığı tartışmalıdır” dedi.

Erdoğan konuşmasının devamında da, “Biz ne kadar eleştirirsek eleştirelin en kadar kızarsak kızalım ülkemizin ana muhalefet partisinin böyle bir duruma düşürülmüş olmasından samimi üzüntü duyuyoruz” ifadelerini kullandı.Kılıçdaroğlu’na yönelik, “Kendisine karşı çıkan herkesi susturarak gerekirse kapı dışı ederek diktatörlüğün de dik alasını sergilemektedir” eleştirisi getiren Erdoğan, “Şu anda CHP’de tek adamcağız siyaseti işliyor” diye konuştu.

Öte yandan Erdoğan esnafın ve sanatkârın kredi borcu taksitlerinin 6 ay erteleneceğini duyurdu. Erdoğan, “Esnaf ve sanatkarlarımıza bir müjde vermek istiyorum. Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (