( (

Antalya'da 5.5 Şiddetinde Deprem

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 05.12.2020 - 18:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Antalya'da 5.5 Şiddetinde Deprem

Antalya açıklarında 6.1 şiddetinde açıklanan deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 5.5 olarak revize edildi. Yaşanan sarsıntı çevre illerden de hissedildi. AFAD, daha sonra depremin şiddetini 5.2 olarak açıkladı.
Antalya açıklarında saat 15:44 sularında geçici revizyonla 6.1 şiddetinde açıklanan depremi Kandilli Rasathanesi revize etti. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 5.5 olarak açıklarken, AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre; depremin şiddeti 5.2 olarak kaydedildi. ANTALYA'DAKİ DEPREM KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?   AFAD, 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin yerin 77.58 kilometre altında olduğunu duyururken, Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ Antalya başta olmak üzere Mersin, Muğla, Adana, Isparta ve birçok çevre ilde hissedilen deprem sebebiyle can ya da mal kaybının olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. GAZİPAŞA BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'DAN AÇIKLAMA Şu an için hasar bilgisi gelmediği bilgisini paylaşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, şimdilik bir sorun olmadığını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Antalya açıklarında 6.1 şiddetinde açıklanan deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 5.5 olarak revize edildi. Yaşanan sarsıntı çevre illerden de hissedildi. AFAD, daha sonra depremin şiddetini 5.2 olarak açıkladı.

Antalya açıklarında saat 15:44 sularında geçici revizyonla 6.1 şiddetinde açıklanan depremi Kandilli Rasathanesi revize etti. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 5.5 olarak açıklarken, AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre; depremin şiddeti 5.2 olarak kaydedildi.

ANTALYA'DAKİ DEPREM KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?

 

AFAD, 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin yerin 77.58 kilometre altında olduğunu duyururken, Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı.

ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ

Antalya başta olmak üzere Mersin, Muğla, Adana, Isparta ve birçok çevre ilde hissedilen deprem sebebiyle can ya da mal kaybının olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı.

GAZİPAŞA BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Şu an için hasar bilgisi gelmediği bilgisini paylaşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, şimdilik bir sorun olmadığını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (