( (

İl Başkanı Ekici: Sayın Davutoğlu Hırs, Makam ve Mevki Hesabı Yapsaydı, Başbakanlığı Bırakmazdı

Gündem 18.10.2020 - 12:22, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İl Başkanı Ekici: Sayın Davutoğlu Hırs, Makam ve Mevki Hesabı Yapsaydı, Başbakanlığı Bırakmazdı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın, Konya’da katıldığı bir televizyon programında yaptığı konuşmaya ilişkin Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığından açıklama geldi
İl Başkanı yayımladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi       AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın, Konya’da katıldığı bir televizyon programında yaptığı konuşmaya ilişkin İl Başkanlığımızın açıklamasıdır.         Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın 16 Ekim Cuma günü Konya’da katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar ve ruh hali artık iktidarın gücünü günden güne kaybettiğinin göstergesidir. Leyla hanımın açıklamalarının satır araları halkın gündeminden oldukça kopuk oldukları izlenimini vermektedir. Televizyon programının formatı canlı yayın olduğu halde Leyla hanımın bu programa canlı olarak katılmasını arzu ederdik. Programın bant yayın yapılmasının sadece Leyla Hanımın iş yoğunluğunuzdan dolayı olduğunu düşünmek istiyoruz.         Seçilmiş bir partiyiz, iktidardayız derken; seçilmiş bir başbakanın görevden el çektirilip pelikana yem edilmeye çalışılmasına, makam ve mevki uğruna sessiz kaldığınızı tüm Konya kamuoyu bilmektedir.         One minute olayının üzerinden 10 yıldan fazla geçmesine rağmen söyleyecek sözü olmayanlar hala one minute üzerinden siyaset yapıyorlar. One minute olayının en önemli kahramanlarından biri de Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur. Bunu Leyla hanım da çok iyi bilmektedir.       Senin rektörün, benim rektörüm kavgasına ve pazarlığına girenler genel başkanımızı hırs, makam ve mevki uğruna parti kurmakla itham edemezler. Leyla hanım siz de biliyorsunuz ki Sayın Davutoğlu hırs, makam ve mevki hesabı yapsaydı, başbakanlığı bırakmaz ve düşük profilli bir başbakan olarak koltuğunda kalırdı.       Sadece Ak Parti’ye zarar vermek için yola çıktığımızı ve parti kurduğumuzu söylediniz. Leyla hanım şunu iyi bilmelisiniz ki bu bir tavan hareketi değil, taban hareketidir. Siz de biliyorsunuz ki genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu parti içerisinde bir şeyler düzelsin diye çok uğraştı. Yolsuzluklara karşı çıktı. Temiz siyaseti savunduğumuz için parti içinde birilerini rahatsız ettik. Şeffaflık, siyasi etik ve imar yasasını kim hazırladı, kim karşı çıktı? Parti içerisinde doğruları konuştuğumuz için dolandırıcılıkla, hainlikle itham edildik. Leyla Hanım, Genel Başkanımız partiden ayrılmadı ihraç edilmek istendi. Asıl sizin söylemleriniz vatandaşın aklıyla alay etmektir.         Konya sokaklarında bizler tüm teşkilatlarımız ile dolaşıyoruz, ama sizleri göremiyoruz. Vatandaşın karşısına çıkacak yüzü olmayanlar, herhalde sokaklarda dolaşmadıkları için bizi göremiyorlar. Vatandaş sizin dediğiniz gibi olanı biteni çok iyi görüyor.         Öncelikle çıkın 18 yılın tüm sorumluluğunun, günahıyla sevabıyla sayın Erdoğan’a ait olduğunu dile getirin. Olumsuz her şeyi başkalarına atmayı bırakın.       Konya milletvekili olarak, millet ve memleket için “hayırlı olsun“ bile diyemeyen birinin bu açıklamalarını esefle kınıyoruz.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın, Konya’da katıldığı bir televizyon programında yaptığı konuşmaya ilişkin Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığından açıklama geldi

İl Başkanı yayımladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

      AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın, Konya’da katıldığı bir televizyon programında yaptığı konuşmaya ilişkin İl Başkanlığımızın açıklamasıdır.

 

      Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın 16 Ekim Cuma günü Konya’da katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar ve ruh hali artık iktidarın gücünü günden güne kaybettiğinin göstergesidir. Leyla hanımın açıklamalarının satır araları halkın gündeminden oldukça kopuk oldukları izlenimini vermektedir. Televizyon programının formatı canlı yayın olduğu halde Leyla hanımın bu programa canlı olarak katılmasını arzu ederdik. Programın bant yayın yapılmasının sadece Leyla Hanımın iş yoğunluğunuzdan dolayı olduğunu düşünmek istiyoruz.

 

      Seçilmiş bir partiyiz, iktidardayız derken; seçilmiş bir başbakanın görevden el çektirilip pelikana yem edilmeye çalışılmasına, makam ve mevki uğruna sessiz kaldığınızı tüm Konya kamuoyu bilmektedir.

 

      One minute olayının üzerinden 10 yıldan fazla geçmesine rağmen söyleyecek sözü olmayanlar hala one minute üzerinden siyaset yapıyorlar. One minute olayının en önemli kahramanlarından biri de Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur. Bunu Leyla hanım da çok iyi bilmektedir.

      Senin rektörün, benim rektörüm kavgasına ve pazarlığına girenler genel başkanımızı hırs, makam ve mevki uğruna parti kurmakla itham edemezler. Leyla hanım siz de biliyorsunuz ki Sayın Davutoğlu hırs, makam ve mevki hesabı yapsaydı, başbakanlığı bırakmaz ve düşük profilli bir başbakan olarak koltuğunda kalırdı.

      Sadece Ak Parti’ye zarar vermek için yola çıktığımızı ve parti kurduğumuzu söylediniz. Leyla hanım şunu iyi bilmelisiniz ki bu bir tavan hareketi değil, taban hareketidir. Siz de biliyorsunuz ki genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu parti içerisinde bir şeyler düzelsin diye çok uğraştı. Yolsuzluklara karşı çıktı. Temiz siyaseti savunduğumuz için parti içinde birilerini rahatsız ettik. Şeffaflık, siyasi etik ve imar yasasını kim hazırladı, kim karşı çıktı? Parti içerisinde doğruları konuştuğumuz için dolandırıcılıkla, hainlikle itham edildik. Leyla Hanım, Genel Başkanımız partiden ayrılmadı ihraç edilmek istendi. Asıl sizin söylemleriniz vatandaşın aklıyla alay etmektir.

 

      Konya sokaklarında bizler tüm teşkilatlarımız ile dolaşıyoruz, ama sizleri göremiyoruz. Vatandaşın karşısına çıkacak yüzü olmayanlar, herhalde sokaklarda dolaşmadıkları için bizi göremiyorlar. Vatandaş sizin dediğiniz gibi olanı biteni çok iyi görüyor.

 

      Öncelikle çıkın 18 yılın tüm sorumluluğunun, günahıyla sevabıyla sayın Erdoğan’a ait olduğunu dile getirin. Olumsuz her şeyi başkalarına atmayı bırakın.

 

    Konya milletvekili olarak, millet ve memleket için “hayırlı olsun“ bile diyemeyen birinin bu açıklamalarını esefle kınıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (