( (

Davutoğlu'ndan Joe Biden'a Cevap!

Gündem 16.08.2020 - 10:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu'ndan Joe Biden'a Cevap!

“Erdoğan’ı darbeyle değil seçimle devireceğim” diyen ABD Başkan adayı Joe Biden’a ilk yanıt Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.
Donald Trump’ın en büyük rakibi olan Demokrat Parti’nin başkan adayı Joe Biden, New York Times gazetesine verdiği röportajda skandal ifadeler kullandı. Joe Biden, New York Times gazetesine konuştu. Türkiye ile ilgili görüşlerine de yer veren Biden, “Bence hemen Erdoğan’a çok farklı bir yaklaşım uygulamayız. Muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça göstermemiz lazım” dedi. Davutoğlu’ndan Biden’a jet yanıt “Erdoğan’ı darbeyle değil seçimle devireceğim” diyen ABD Başkan adayı Joe Biden’a ilk yanıt Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Davutoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: Bu ülkede kimin iktidar olup, kimin iktidardan gideceğine sadece millet karar verir!.. Biz millet iradesinin dışında hiçbir gücü tanımayız!..
“Erdoğan’ı darbeyle değil seçimle devireceğim” diyen ABD Başkan adayı Joe Biden’a ilk yanıt Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’ndan geldi.

Donald Trump’ın en büyük rakibi olan Demokrat Parti’nin başkan adayı Joe Biden, New York Times gazetesine verdiği röportajda skandal ifadeler kullandı.

Joe Biden, New York Times gazetesine konuştu. Türkiye ile ilgili görüşlerine de yer veren Biden, “Bence hemen Erdoğan’a çok farklı bir yaklaşım uygulamayız. Muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça göstermemiz lazım” dedi.

Davutoğlu’ndan Biden’a jet yanıt

“Erdoğan’ı darbeyle değil seçimle devireceğim” diyen ABD Başkan adayı Joe Biden’a ilk yanıt Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’ndan geldi. Davutoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

Bu ülkede kimin iktidar olup, kimin iktidardan gideceğine sadece millet karar verir!.. Biz millet iradesinin dışında hiçbir gücü tanımayız!..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (