( (

Ekici Teşekkür Etti

Gündem 20.07.2020 - 16:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ekici Teşekkür Etti

Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdikleri açılış ve kongreler ile partililer ile programlara katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’dan oldukça memnun ayrıldığını belirterek Konya halkına teşekkür etti.
KONYA ÖNEMLİ Cihanbeyli İlçe Başkanlığının açılışı ile başlayan programda ilçe halkının ilgisinin oldukça iyi olduğunu belirten Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici “Genel Başkanımız Konya’ya özel önem veriyor. Konyalı hemşehrilerimiz de Genel Başkanımıza yoğun ilgi gösteriyor. Konya’da geçmişte yaşadığımız engellemelerin yavaş yavaş kırıldığını görüyoruz. Amacımız Konya olarak Genel Başkanımızın devraldığı bayrağı en yükseğe çıkarmaktır” dedi. YEREL SORUNLARI TAKİP EDİYORUZ Meram ve Karatay ilçe kongrelerinde Gelecek partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yoğun ilgi gördüğünün de altını çizen Ekici şunları söyledi: “Genel Başkanımıza özellikle gençlerin yoğun ilgisi var. Gençlerin coşkusu kongrelere ayrı bir hava kattı. Genel Başkanımızın Konya’da yaptığı açıklamalar ülke gündemine taşındı. Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak özellikle yerel sorunlarla ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı basınla ve halkımızla zaman zaman paylaşacağız.” HALK İLE İÇ İÇEYİZ Mevcut hükümetin kendini yenileyemeyerek artık politika üretemediğinin de altını çizen Gelecek Partisi Genel Başkanı Hasan Ekici, “Halkın sorunlarına kulak tıkayarak daha fazla yol alınmayacağını ortalama bir zekâya sahip her siyasetçi bilir. Konya halkı ile her gün iç içeyiz. Sorunları dinleyerek çözülmesi yönünde çaba sarfediyoruz. İL KONGREMİZE HAZIRLANIYORUZ İlçe kongrelerimizi başarılı ve coşkulu bir şekilde yapıyoruz. Şu an itibariyle 14 ilçemizde kongreleri tamamladık. Ağustos ayı içerisinde sayın genel başkanımızın katılımıyla il kongremizi de gerçekleştirerek yapılacak ilk seçimlere gireceğiz. Önümüzdeki süreçte Konya İl Kongremizi yapmak için hazırlıklara başlıyoruz” dedi.
Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdikleri açılış ve kongreler ile partililer ile programlara katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’dan oldukça memnun ayrıldığını belirterek Konya halkına teşekkür etti.

KONYA ÖNEMLİ

Cihanbeyli İlçe Başkanlığının açılışı ile başlayan programda ilçe halkının ilgisinin oldukça iyi olduğunu belirten Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici “Genel Başkanımız Konya’ya özel önem veriyor. Konyalı hemşehrilerimiz de Genel Başkanımıza yoğun ilgi gösteriyor. Konya’da geçmişte yaşadığımız engellemelerin yavaş yavaş kırıldığını görüyoruz. Amacımız Konya olarak Genel Başkanımızın devraldığı bayrağı en yükseğe çıkarmaktır” dedi.

YEREL SORUNLARI TAKİP EDİYORUZ

Meram ve Karatay ilçe kongrelerinde Gelecek partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yoğun ilgi gördüğünün de altını çizen Ekici şunları söyledi: “Genel Başkanımıza özellikle gençlerin yoğun ilgisi var. Gençlerin coşkusu kongrelere ayrı bir hava kattı. Genel Başkanımızın Konya’da yaptığı açıklamalar ülke gündemine taşındı. Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak özellikle yerel sorunlarla ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı basınla ve halkımızla zaman zaman paylaşacağız.”

HALK İLE İÇ İÇEYİZ

Mevcut hükümetin kendini yenileyemeyerek artık politika üretemediğinin de altını çizen Gelecek Partisi Genel Başkanı Hasan Ekici, “Halkın sorunlarına kulak tıkayarak daha fazla yol alınmayacağını ortalama bir zekâya sahip her siyasetçi bilir. Konya halkı ile her gün iç içeyiz. Sorunları dinleyerek çözülmesi yönünde çaba sarfediyoruz.

İL KONGREMİZE HAZIRLANIYORUZ

İlçe kongrelerimizi başarılı ve coşkulu bir şekilde yapıyoruz. Şu an itibariyle 14 ilçemizde kongreleri tamamladık. Ağustos ayı içerisinde sayın genel başkanımızın katılımıyla il kongremizi de gerçekleştirerek yapılacak ilk seçimlere gireceğiz. Önümüzdeki süreçte Konya İl Kongremizi yapmak için hazırlıklara başlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (