( (

CHP’den, Altı Nokta Körler Derneğine Ziyaret

Gündem 14.05.2020 - 23:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’den, Altı Nokta Körler Derneğine Ziyaret

Engelliler haftası nedeniyle CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri birlikte Altı Nokta Körler Derneği Konya Şubesini ziyaret ederek, engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya ve sorunlarının çözümü içinde ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Altı Nokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını dile getirerek, “Derneğimiz kamu yararına çalışan bir dernek olup, 150 üyemiz vardır. Üyelerimizin eğitimine yönelik Bilgisayar ve bileyir alfabesi kursları düzenliyoruz. Bu kurslar sayesinde üyelerimiz okumayı öğreniyorlar. Derneğimize gelir amaçlı oyuncak bebek ve maske üretimi yapıyoruz. Özellikle maske ihtiyacı olanların taleplerini karşılayabiliriz. Şehrimizin yöneticilerinden ve kurumlarından talebimiz, bizleri yardımcı olması ve destek vermesidir. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.   Engelli Kardeşlerimiz Eşit Şartlara Kavuşturulmalıdır      CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş engelli kardeşlerimizin eşit şartlara kavuşturulması gerektiğini belirterek, “ Sizlerin sorunları hakkında bilgi almak için ziyaretinize geldik. Engelli kardeşlerimizle aramızdaki tüm engelleri kaldırarak, engelsiz bir Türkiye’yi birlikte oluşturabiliriz. Engelsiz bir Türkiye mümkündür. Evrensel standartlarda eşit yurttaşlık ilkesiyle bir sistem kurularak engelli kardeşlerimiz haklarına kavuşturulur. CHP olarak bunun için elimizden geleni yapmaktayız. Sosyal Hukuk Devleti anlayışında bütün vatandaşlarımızla birlikte engelli kardeşlerimizde eşit olarak anayasal haklara sahiptir. Engellilere acıyarak bir şeyler verildiği bir ülke olmak istemiyoruz.  Eşit yurttaşlık ilkesi doğrultusunda bütün engelli kardeşlerimiz eşit haklara sahip olunması gerçekleştirilmelidir. Biz bu anlamda elimizden katkıyı vermeye devam edeceğiz. CHP iktidarında sosyal hukuk devleti anlayışıyla hareket ederek, bütün engelli kardeşlerimizin eşit haklarından yararlanması sağlayacağız” şeklinde konuştu.
Engelliler haftası nedeniyle CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri birlikte Altı Nokta Körler Derneği Konya Şubesini ziyaret ederek, engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya ve sorunlarının çözümü içinde ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Altı Nokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını dile getirerek, “Derneğimiz kamu yararına çalışan bir dernek olup, 150 üyemiz vardır. Üyelerimizin eğitimine yönelik Bilgisayar ve bileyir alfabesi kursları düzenliyoruz. Bu kurslar sayesinde üyelerimiz okumayı öğreniyorlar. Derneğimize gelir amaçlı oyuncak bebek ve maske üretimi yapıyoruz. Özellikle maske ihtiyacı olanların taleplerini karşılayabiliriz. Şehrimizin yöneticilerinden ve kurumlarından talebimiz, bizleri yardımcı olması ve destek vermesidir. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Engelli Kardeşlerimiz Eşit Şartlara Kavuşturulmalıdır     

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş engelli kardeşlerimizin eşit şartlara kavuşturulması gerektiğini belirterek, “ Sizlerin sorunları hakkında bilgi almak için ziyaretinize geldik. Engelli kardeşlerimizle aramızdaki tüm engelleri kaldırarak, engelsiz bir Türkiye’yi birlikte oluşturabiliriz. Engelsiz bir Türkiye mümkündür. Evrensel standartlarda eşit yurttaşlık ilkesiyle bir sistem kurularak engelli kardeşlerimiz haklarına kavuşturulur. CHP olarak bunun için elimizden geleni yapmaktayız. Sosyal Hukuk Devleti anlayışında bütün vatandaşlarımızla birlikte engelli kardeşlerimizde eşit olarak anayasal haklara sahiptir. Engellilere acıyarak bir şeyler verildiği bir ülke olmak istemiyoruz.  Eşit yurttaşlık ilkesi doğrultusunda bütün engelli kardeşlerimiz eşit haklara sahip olunması gerçekleştirilmelidir. Biz bu anlamda elimizden katkıyı vermeye devam edeceğiz. CHP iktidarında sosyal hukuk devleti anlayışıyla hareket ederek, bütün engelli kardeşlerimizin eşit haklarından yararlanması sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (