( (

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan “Korona” Açıklaması

Gündem 12.05.2020 - 11:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan “Korona” Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tüm birliklerde genel hijyen tedbirlerinin üst düzeyde uygulandığını, kışlaya giriş ve çıkışlarda yeni katılan personel için 14 gün karantina uygulandığını bildirdi.
Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre, Milli Savunma Bakanı, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın acemi birliklerde koronavirüs salgınından korunmak için alınan önlemlere ilişkin soru önergesini yanıtladı.   BİRLİKLERDE HANGİ ÖNLEMLER ALINIYOR Milli Savunma Bakanı, tüm birliklerde genel hijyen tedbirlerinin üst düzeyde uygulandığını belirterek şöyle dedi: “Kışlaya giriş ve çıkışlarda yeni katılan personel için 14 gün karantina uygulanmakta ve sağlık kontrolünden geçirilerek İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak alınması gereken tedbirler yerine getirilmektedir. Tüm personelin koruyucu ekipmanları kullanması sağlanmış, birliklere el ve çevre hijyeniyle ilgili her türlü malzeme gönderilmiştir. Olası vaka tespitinde direk izolasyon ve tedavi prosedürü İl Sağlık Müdürlükleri ile koordineli bir şekilde yürütülmektedir.”
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tüm birliklerde genel hijyen tedbirlerinin üst düzeyde uygulandığını, kışlaya giriş ve çıkışlarda yeni katılan personel için 14 gün karantina uygulandığını bildirdi.

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre, Milli Savunma Bakanı, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın acemi birliklerde koronavirüs salgınından korunmak için alınan önlemlere ilişkin soru önergesini yanıtladı.

 

BİRLİKLERDE HANGİ ÖNLEMLER ALINIYOR

Milli Savunma Bakanı, tüm birliklerde genel hijyen tedbirlerinin üst düzeyde uygulandığını belirterek şöyle dedi:

“Kışlaya giriş ve çıkışlarda yeni katılan personel için 14 gün karantina uygulanmakta ve sağlık kontrolünden geçirilerek İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak alınması gereken tedbirler yerine getirilmektedir. Tüm personelin koruyucu ekipmanları kullanması sağlanmış, birliklere el ve çevre hijyeniyle ilgili her türlü malzeme gönderilmiştir. Olası vaka tespitinde direk izolasyon ve tedavi prosedürü İl Sağlık Müdürlükleri ile koordineli bir şekilde yürütülmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (