( (

Doğu Perinçek: Erdoğan Hükümeti 2002 Yılında Amerika’dan İcazet Alarak Kuruldu

Gündem 08.05.2020 - 10:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Doğu Perinçek: Erdoğan Hükümeti 2002 Yılında Amerika’dan İcazet Alarak Kuruldu

Doğu Perinçek 2014 yılında cezaevinden çıktıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan açıklamalar yapmıştı. Çağlar Cilara son zamanlarda iktidarla ortaklık yürüten Perinçek’e geçmişte Erdoğan’ı eleştiren açıklamalarını hatırlattı.
AK Parti’nin kuruluşunda Erdoğan hükümetinin ABD’den icazet aldığını belirten Perinçek şu ilginç açıklamaları yaptı:    Tayyip Erdoğan iktidarda kaldı ama Tayyip Erdoğan da değişerek iktidarda kaldı. Yani Amerikancı müttefiklerini tasfiye ederek ve Amerika’ya kafa tutarak, Amerika’nın hakimiyet alanlarına Fırat Kalkanı’yla, Barış Pınarı’yla, Zeytin Dalı ile girerek Amerika’nın Türkiye’deki silahlı gücü olan PKK’yı ezerek Türk devleti içindeki FETÖ gladyosunu ezerek iktidarda kaldı.   2014 yılında konuştuğumuz Tayyip Erdoğan ile bugünkü Tayyip Erdoğan aynı değil hatta zıt.    Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yerine Amerika’ya kafa tutan bir Tayyip Erdoğan geldi. Bunun sebebi ne? Türkiye’nin dinamikleri ve mecburiyetleri.    Eskiden Amerika’dan icazet alınarak kuruluyordu hükümetler. Tayyip Erdoğan hükümeti de 2002 yılında Amerika’dan icazet alarak kuruldu. Ama şimdi hükümet Amerika’ya kafa tutarak ayakta kalıyor.   İŞTE O RÖPORTAJIN TAMAMI...
Doğu Perinçek 2014 yılında cezaevinden çıktıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan açıklamalar yapmıştı. Çağlar Cilara son zamanlarda iktidarla ortaklık yürüten Perinçek’e geçmişte Erdoğan’ı eleştiren açıklamalarını hatırlattı.

AK Parti’nin kuruluşunda Erdoğan hükümetinin ABD’den icazet aldığını belirten Perinçek şu ilginç açıklamaları yaptı: 

 

Tayyip Erdoğan iktidarda kaldı ama Tayyip Erdoğan da değişerek iktidarda kaldı. Yani Amerikancı müttefiklerini tasfiye ederek ve Amerika’ya kafa tutarak, Amerika’nın hakimiyet alanlarına Fırat Kalkanı’yla, Barış Pınarı’yla, Zeytin Dalı ile girerek Amerika’nın Türkiye’deki silahlı gücü olan PKK’yı ezerek Türk devleti içindeki FETÖ gladyosunu ezerek iktidarda kaldı.

 

2014 yılında konuştuğumuz Tayyip Erdoğan ile bugünkü Tayyip Erdoğan aynı değil hatta zıt. 

 

Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yerine Amerika’ya kafa tutan bir Tayyip Erdoğan geldi. Bunun sebebi ne? Türkiye’nin dinamikleri ve mecburiyetleri. 

 

Eskiden Amerika’dan icazet alınarak kuruluyordu hükümetler. Tayyip Erdoğan hükümeti de 2002 yılında Amerika’dan icazet alarak kuruldu. Ama şimdi hükümet Amerika’ya kafa tutarak ayakta kalıyor.

 

İŞTE O RÖPORTAJIN TAMAMI...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (