( (

Yunak Ülkü Ocaklarından Anlamlı Kampanya

Gündem 06.05.2020 - 09:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak Ülkü Ocaklarından Anlamlı Kampanya

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Yunak Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Yonca ve beraberinde ki Kuzören Ülkü Ocakları Teşkilâtı Ramazanda da durmak bilmiyor.
Kuzören Ülkü Ocakları teşkilatı  geçtiğimiz günlerdeki yapmış olduğu ağaç dağıtım çalışmalarını ardından   Ramazan’da da ara vermeden okulların bahçelerine   1000 ağaç  fidanı hedefleyerek  Yunak  Ülkü Ocakları Teşkilâtı Kuzören  mahallesindeki  okullara Ağaç  dikimine  devam etmektedir. Yunak Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Yonca konu ile yapmış olduğu basın açıklamasında ; ‘’Yunak  Mahalle ve köylerinde  bulunan okullara ve ilce  merkezinde ki bazı  okullarda  gerçekleştirilecek olan bu önemli etkinlik büyük ilgi gördü. Yunak’ta  Ülkücü Gençlik   öğrenciler ile  birlikte güzel  bir etkinliğe imza attı. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (a.s) emrettiği gibi; “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” Desturuna uyarak  ,Yunak Ülkü Ocakları  olarak, "Çocuklar için gelecek, fidanlar ile güzelleşecek" sloganı ile  Yunak  ilçemiz  merkezinde ve  yakın köylerde   Kuzoren ülkü ocakları Teşkilâtı  ile birlikte  Okul bahçeleri ile  uygun mevkilere ağaçlandırma çalışması yaparak,  tüm genç  kardeşlerimiz ile  birlikte fidan dikerek onlara doğa sevgisini ve önemi anlattık” dedi
Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Yunak Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Yonca ve beraberinde ki Kuzören Ülkü Ocakları Teşkilâtı Ramazanda da durmak bilmiyor.

Kuzören Ülkü Ocakları teşkilatı  geçtiğimiz günlerdeki yapmış olduğu ağaç dağıtım çalışmalarını ardından   Ramazan’da da ara vermeden okulların bahçelerine   1000 ağaç  fidanı hedefleyerek  Yunak  Ülkü Ocakları Teşkilâtı Kuzören  mahallesindeki  okullara Ağaç  dikimine  devam etmektedir.

Yunak Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Yonca konu ile yapmış olduğu basın açıklamasında ;

‘’Yunak  Mahalle ve köylerinde  bulunan okullara ve ilce  merkezinde ki bazı  okullarda  gerçekleştirilecek olan bu önemli etkinlik büyük ilgi gördü. Yunak’ta  Ülkücü Gençlik   öğrenciler ile  birlikte güzel  bir etkinliğe imza attı. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (a.s) emrettiği gibi;

“Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” Desturuna uyarak  ,Yunak Ülkü Ocakları  olarak, "Çocuklar için gelecek, fidanlar ile güzelleşecek" sloganı ile  Yunak  ilçemiz  merkezinde ve  yakın köylerde   Kuzoren ülkü ocakları Teşkilâtı  ile birlikte  Okul bahçeleri ile  uygun mevkilere ağaçlandırma çalışması yaparak,  tüm genç  kardeşlerimiz ile  birlikte fidan dikerek onlara doğa sevgisini ve önemi anlattık” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (