( (

Ekici’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Gündem 30.04.2020 - 17:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ekici’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
Başkan Ekici, 1 Mayıs mesajında şu ifadelere yer verdi:   "Türkiye´nin, her geçen gün büyüyüp zenginleşmesinde çarkların dönmesine işçi emekçilerimizin katkısı vardır. Ancak ve maalesef Dünyada ve Türkiye’de milyonlarca işçi emekçi, çalışma ve yaşam şartlarının giderek ağırlaştığı, işsizliğin, güvencesizliğin normalleştirilmeye çalışıldığı koşullarda giriyor.   Covid 19 ile mücadele edilen bu süreçte emekçilerin sağlığı ve yaşamları sermayenin insafına bırakılmıştır. Çarklar elbette dönmeli ancak işçi ve emekçilerin hayatı da riske atılmamalı.   İşçi ve emekçiler Fabrikada virüsten yada evde açılıktan ölmek arasında tercihe zorlanmaktadır.   Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit, ve güzel bir dünya ve Türkiye için göreceğimiz günlerin Gelecek’ te gelmesi dileğiyle bütün emekçi kardeşlerimizin alın teri ve emeğin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutlar sağlıklı günler diliyorum"
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

Başkan Ekici, 1 Mayıs mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Türkiye´nin, her geçen gün büyüyüp zenginleşmesinde çarkların dönmesine işçi emekçilerimizin katkısı vardır. Ancak ve maalesef Dünyada ve Türkiye’de milyonlarca işçi emekçi, çalışma ve yaşam şartlarının giderek ağırlaştığı, işsizliğin, güvencesizliğin normalleştirilmeye çalışıldığı koşullarda giriyor.

 

Covid 19 ile mücadele edilen bu süreçte emekçilerin sağlığı ve yaşamları sermayenin insafına bırakılmıştır. Çarklar elbette dönmeli ancak işçi ve emekçilerin hayatı da riske atılmamalı.

 

İşçi ve emekçiler Fabrikada virüsten yada evde açılıktan ölmek arasında tercihe zorlanmaktadır.

 

Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit, ve güzel bir dünya ve Türkiye için göreceğimiz günlerin Gelecek’ te gelmesi dileğiyle bütün emekçi kardeşlerimizin alın teri ve emeğin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutlar sağlıklı günler diliyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (