( (

Doğan'dan, Ali Erbaş' a Tam Destek

Gündem 30.04.2020 - 12:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Doğan'dan, Ali Erbaş' a Tam Destek

İrşad Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Galip Doğan, yaptığı açıklama ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş' a tam destek verdi.
Doğan yaptığı açıklamada "Bazı kesimlerin Sayın Diyanet İşleri Başkanının irad ettiği hutbenin muhtevası ile hiç ilgisi olmayan bir biçimde, bu milletin değerlerine, dinine, inancına hakaret etmişler, kinlerini kusmuşlardır. İslam'a olan düşmanlıklarını açıkça ortaya koymuşlardır." ifadelerini kullandı.    Doğan açıklamasının devamında ise Kuran'ı Kerim'de 70'den fazla ayette yer alan Lut Kavmini örnek göstererek şu ifadeleri kullandı. " Sayın Erbaş, ramazanın ilk cuması sebebiyle, tam da yapılması gerekeni yapmış, görevini ifa etmiştir. İslam’ın öngördüğü doğruları, Allah'ın emirlerini ve yasaklarını topluma anlatmıştır. İçki, zina, eşcinsellik, lutilik tercih edilecek bir hayat tarzı değildir. Bütün bunlar dinimizce de yasaklanmıştır. Bu fiilleri yapanlar lanetlenmiştir. Kur'an-ı Kerim'de lanetlenmiş Lut kavmi konusunda 12 surede 70'ten fazla ayet vardır. Lutilik sapkın bir hastalıktır. Elbette Diyanet İşleri Başkanı bunu millete anlatacaktır." İrşad Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Galip Doğan, "Ramazan ayında ailelerimizi ve nesillerimizi korumak adına dini değerlerimizi hatırlatan Diyanet İşleri Başkanımızın yanındayız. Milli ve manevi değerlerimize saldıran her girişim, karşısında yine toplumu bulacaktır." ifadelerini kullandı. Doğan konuşmasının sonunda da "İstanbul Sözleşmesinin biran önce kaldırılmasını bekliyoruz" dedi.
İrşad Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Galip Doğan, yaptığı açıklama ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş' a tam destek verdi.

Doğan yaptığı açıklamada

"Bazı kesimlerin Sayın Diyanet İşleri Başkanının irad ettiği hutbenin muhtevası ile hiç ilgisi olmayan bir biçimde, bu milletin değerlerine, dinine, inancına hakaret etmişler, kinlerini kusmuşlardır. İslam'a olan düşmanlıklarını açıkça ortaya koymuşlardır." ifadelerini kullandı. 

 

Doğan açıklamasının devamında ise Kuran'ı Kerim'de 70'den fazla ayette yer alan Lut Kavmini örnek göstererek şu ifadeleri kullandı. " Sayın Erbaş, ramazanın ilk cuması sebebiyle, tam da yapılması gerekeni yapmış, görevini ifa etmiştir. İslam’ın öngördüğü doğruları, Allah'ın emirlerini ve yasaklarını topluma anlatmıştır. İçki, zina, eşcinsellik, lutilik tercih edilecek bir hayat tarzı değildir. Bütün bunlar dinimizce de yasaklanmıştır. Bu fiilleri yapanlar lanetlenmiştir. Kur'an-ı Kerim'de lanetlenmiş Lut kavmi konusunda 12 surede 70'ten fazla ayet vardır. Lutilik sapkın bir hastalıktır. Elbette Diyanet İşleri Başkanı bunu millete anlatacaktır."

İrşad Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Galip Doğan, "Ramazan ayında ailelerimizi ve nesillerimizi korumak adına dini değerlerimizi hatırlatan Diyanet İşleri Başkanımızın yanındayız. Milli ve manevi değerlerimize saldıran her girişim, karşısında yine toplumu bulacaktır." ifadelerini kullandı.

Doğan konuşmasının sonunda da "İstanbul Sözleşmesinin biran önce kaldırılmasını bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (