( (

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’de hastaneler Kendini Göstermeye Başladı

Gündem 27.04.2020 - 11:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’de hastaneler Kendini Göstermeye Başladı

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’deki biner yataklı salgın (Pandemi) hastanesinin inşaatı aralıksız sürüyor. Havalimanındaki hastanenin bazı bölümlerinin çatıları ortaya çıkmaya başladı.
 Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’deki biner yataklı salgın hastanesinin inşaatı aralıksız sürüyor. Havalimanındaki hastanenin bazı bölümlerinin çatıları göründü. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 6 Nisan’daki kabine toplantısının ardından, İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye biner yataklı salgın hastanesi yapılacağını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 45’er günde tamamlanacağını duyurduğu hastaneler için çalışmalar hemen başlatıldı. Atatürk Havalimanı’ndaki hastanenin bazı bölümlerinin çatıları da tamamlandı. İnşaat sürerken bir yandan da çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı. Çok sayıda işçi ve iş makinesinin aralıksız çalıştığı hastane inşaatının yakın bir zamanda tamamlanıp, gününden önce hizmete açılması bekleniyor.   ASKERİ HASTANE DE BİTİYOR   Sultan Abdülhamit tarafından tam 128 yıl önce yaptırılan ve o dönem salgın hastanesi olarak kullanılan Hadımköy’deki askeri hastanede de çalışmalar aralıksız sürüyor. Uzun süre atıl olarak bekleyen hastanede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yenileme çalışması başlatılmıştı. Tarihi hastane, 45 gün içinde restorasyonu tamamlanarak pandemi hastanesi olarak hizmete alınacak.  
Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’deki biner yataklı salgın (Pandemi) hastanesinin inşaatı aralıksız sürüyor. Havalimanındaki hastanenin bazı bölümlerinin çatıları ortaya çıkmaya başladı.
 Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’deki biner yataklı salgın hastanesinin inşaatı aralıksız sürüyor. Havalimanındaki hastanenin bazı bölümlerinin çatıları göründü.


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 6 Nisan’daki kabine toplantısının ardından, İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye biner yataklı salgın hastanesi yapılacağını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 45’er günde tamamlanacağını duyurduğu hastaneler için çalışmalar hemen başlatıldı. Atatürk Havalimanı’ndaki hastanenin bazı bölümlerinin çatıları da tamamlandı. İnşaat sürerken bir yandan da çevre düzenlemesi çalışmaları başlatıldı. Çok sayıda işçi ve iş makinesinin aralıksız çalıştığı hastane inşaatının yakın bir zamanda tamamlanıp, gününden önce hizmete açılması bekleniyor.

 

ASKERİ HASTANE DE BİTİYOR

 

Sultan Abdülhamit tarafından tam 128 yıl önce yaptırılan ve o dönem salgın hastanesi olarak kullanılan Hadımköy’deki askeri hastanede de çalışmalar aralıksız sürüyor. Uzun süre atıl olarak bekleyen hastanede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yenileme çalışması başlatılmıştı. Tarihi hastane, 45 gün içinde restorasyonu tamamlanarak pandemi hastanesi olarak hizmete alınacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (