( (

Başkan Pekyatırmacı: "Ramazan; İyilik Ayıdır, Sağlıktır, Sıhhattir"

Gündem 22.04.2020 - 14:56, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Pekyatırmacı: "Ramazan; İyilik Ayıdır, Sağlıktır, Sıhhattir"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının huzur ve bereketinin ayrı olduğunu söyleyen Pekyatırmacı, alınan önlemler nedeniyle birbirimizi görmesek de ettiğimiz dualarla birlikte olacağız" dedi
11 ayın sultanı Ramazanın iyilik ayı olduğunu söyleyen Ahmet Pekyatırmacı, ramazan ayının dünya olarak koronavirüs nedeniyle zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek için bir fırsat olduğunu belirtti. Başkan Pekyatırmacı, “Ramazanın en büyük özelliklerinden birisi de sabırdır.Bu anlamda sabır ile evlerimizde kalacağız, böylelikle en kısa sürede eski zamanlardaki gibi yine sofralarımızın kalabalık olduğu birlikte iftar yaptığımız günlere döneceğiz inşallah" dedi.   Ramazan ayında hoşgörü, merhamet, birlik ve beraberlik duygularının öneminin daha iyi kavrandığını söyleyen Pekyatırmacı, "Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle bu ramazan ayında aramızda sadece fiziki olarak mesafe olacaktır ama her zaman gönül birliğiyle dualarımızla her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu mübarek ayın tüm İslam alemine ile insanlığa sağlık ve sıhhat getirmesi için vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.   "Hijyen ve diğer denetimlerimiz sürecek"   Selçuklu'da Ramazan ayı boyunca dezenfekte ve denetleme çalışmalarına ara verilmeden devam edeceklerini belirten Ahmet Pekyatırmacı, "Ramazan ayı boyunca hijyen ve diğer denetimlerimiz daha önceden de olduğu gibi sıklıkla devam edecek. Dezenfekte ekiplerimiz ilçemizde bulunan resmi daireleri, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları alanları, çöp konteynerlerini ve gerekli tüm noktaları dezenfekte etmeye devam edecek. Birlik içerisinde yetkililerin mesafe ve hijyen ile ilgili uyarılarına uyarak sağlıklı günlerimize kavuşacağız inşallah" şeklinde konuştu.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının huzur ve bereketinin ayrı olduğunu söyleyen Pekyatırmacı, alınan önlemler nedeniyle birbirimizi görmesek de ettiğimiz dualarla birlikte olacağız" dedi

11 ayın sultanı Ramazanın iyilik ayı olduğunu söyleyen Ahmet Pekyatırmacı, ramazan ayının dünya olarak koronavirüs nedeniyle zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek için bir fırsat olduğunu belirtti. Başkan Pekyatırmacı, “Ramazanın en büyük özelliklerinden birisi de sabırdır.Bu anlamda sabır ile evlerimizde kalacağız, böylelikle en kısa sürede eski zamanlardaki gibi yine sofralarımızın kalabalık olduğu birlikte iftar yaptığımız günlere döneceğiz inşallah" dedi.

 

Ramazan ayında hoşgörü, merhamet, birlik ve beraberlik duygularının öneminin daha iyi kavrandığını söyleyen Pekyatırmacı, "Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle bu ramazan ayında aramızda sadece fiziki olarak mesafe olacaktır ama her zaman gönül birliğiyle dualarımızla her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu mübarek ayın tüm İslam alemine ile insanlığa sağlık ve sıhhat getirmesi için vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Hijyen ve diğer denetimlerimiz sürecek"

 

Selçuklu'da Ramazan ayı boyunca dezenfekte ve denetleme çalışmalarına ara verilmeden devam edeceklerini belirten Ahmet Pekyatırmacı, "Ramazan ayı boyunca hijyen ve diğer denetimlerimiz daha önceden de olduğu gibi sıklıkla devam edecek. Dezenfekte ekiplerimiz ilçemizde bulunan resmi daireleri, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları alanları, çöp konteynerlerini ve gerekli tüm noktaları dezenfekte etmeye devam edecek. Birlik içerisinde yetkililerin mesafe ve hijyen ile ilgili uyarılarına uyarak sağlıklı günlerimize kavuşacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (