( (

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca'dan "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı

Gündem 22.04.2020 - 14:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca'dan "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir Mesaj yayımladı
Başkan Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi... Bugün bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bizlere bu eşsiz vatanı bırakan kahraman ecdadımızla bir kez daha gururlanıyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi, bağımsızlık ve demokrasi tarihimizin önemli bir dönüm noktasıdır. 23 Nisan, milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir gücün, hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır. Kurulduğu ilk günden bu yana milletimizin hür sesi olan TBBM, hürriyetimizin, egemenliğimizin ve demokrasimizin sarsılmaz kalesidir. Gazi meclisimiz 100 yıldır milli birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarının çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel ve dünyadaki tek evrensel bayramdır. Sevgili çocuklar… Her yıl okullarınızda ve meydanlarda arkadaşlarınız ve ailelerinizle doyasıya kutlanığınız 23 Nisan bayramınızı, bu yıl maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle hep birlikte evlerimizde, balkonlarımızda saat 21:00’de İstiklal Marşı’mızı okuyarak kutlayacağız. Lütfen üzülmeyin. İnşallah en kısa sürede bu salgından kurtulacağız. Evet uzun süredir evden çıkamıyorsunuz; dışarda, okullarınızda arkadaşlarınızla oynayamıyorsunuz. Sıkıldığınızı hepimiz çok iyi biliyoruz. Ama bu tedbirler öncelikle sizler için, tüm çocuklarımız için. Çünkü sizler bizim neşemiz, çoşkumuz ve geleceğimizsiniz. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız uğruna gözlerini kırpmadan canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize Allah’ tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle yad ediyor, çocuklarımızın ve tüm halkımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı en kalbi duygular ile kutluyorum.
Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir Mesaj yayımladı

Başkan Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi...

Bugün bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bizlere bu eşsiz vatanı bırakan kahraman ecdadımızla bir kez daha gururlanıyoruz.

23 Nisan 1920 tarihi, bağımsızlık ve demokrasi tarihimizin önemli bir dönüm noktasıdır. 23 Nisan, milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir gücün, hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır. Kurulduğu ilk günden bu yana milletimizin hür sesi olan TBBM, hürriyetimizin, egemenliğimizin ve demokrasimizin sarsılmaz kalesidir. Gazi meclisimiz 100 yıldır milli birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarının çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel ve dünyadaki tek evrensel bayramdır.

Sevgili çocuklar…

Her yıl okullarınızda ve meydanlarda arkadaşlarınız ve ailelerinizle doyasıya kutlanığınız 23 Nisan bayramınızı, bu yıl maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle hep birlikte evlerimizde, balkonlarımızda saat 21:00’de İstiklal Marşı’mızı okuyarak kutlayacağız. Lütfen üzülmeyin. İnşallah en kısa sürede bu salgından kurtulacağız. Evet uzun süredir evden çıkamıyorsunuz; dışarda, okullarınızda arkadaşlarınızla oynayamıyorsunuz. Sıkıldığınızı hepimiz çok iyi biliyoruz. Ama bu tedbirler öncelikle sizler için, tüm çocuklarımız için. Çünkü sizler bizim neşemiz, çoşkumuz ve geleceğimizsiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız uğruna gözlerini kırpmadan canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize Allah’ tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle yad ediyor, çocuklarımızın ve tüm halkımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı en kalbi duygular ile kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (