( (

Şehir Üniversitesi Öğrencileri Okullarına Sahip Çıkıyor: 'Sesimizi Duyun'

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 17.04.2020 - 11:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şehir Üniversitesi Öğrencileri Okullarına Sahip Çıkıyor: 'Sesimizi Duyun'

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencileri, okullarının kapatılmasına imkan veren düzenlemeyi eleştiren ve ilgililere 'sesimizi duyun' diyen bir metin yayınladı.
Okullarına sahip çıkmaya çalışan öğrenciler mesajında şunları kaydetti:   "Merhabalar;   Bizler Şehir Üniversitesi öğrencileri olarak sizlerden bir ricamız var.   Bu sene başından bu yana kadar olan süreçte derslerimiz ve okulun içinde bulunduğu durum arasında gidip geliyoruz. Okulumuz hakkında 19 Aralık tarihinde kayyum atanacağı ve bizlerin yine “Şehir” öğrencisi olarak devam edeceğimizin sözü verildi.   Şu an geldiğimiz süreçte ise okulumuzun tüzel kişiliğine son verilip, tamamen kapatılmasının önü açıldı ve kapatılma ile karşı karşıya kaldık. 7 bin 800 öğrenci ve birçok çalışanı ile şu an mağdur olarak yolumuza devam ediyoruz. Biz Şehir Üniversitesi öğrencileri olarak “Eğitim siyaset üstüdür” ilkesini benimsedik ve ilim, bilim, sanat ekseninde eğitim alma çabasındayız.   Bu süreçte bizim sesimizi duyurmanızı ve bize hiç değilse sosyal medya üzerinden destek vermenizi talep ediyoruz.   Rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz. Şimdiden vereceğiniz destek için de şükranlarımızı sunuyoruz.   İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencileri."
İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencileri, okullarının kapatılmasına imkan veren düzenlemeyi eleştiren ve ilgililere 'sesimizi duyun' diyen bir metin yayınladı.

Okullarına sahip çıkmaya çalışan öğrenciler mesajında şunları kaydetti:

 

"Merhabalar;

 

Bizler Şehir Üniversitesi öğrencileri olarak sizlerden bir ricamız var.

 

Bu sene başından bu yana kadar olan süreçte derslerimiz ve okulun içinde bulunduğu durum arasında gidip geliyoruz. Okulumuz hakkında 19 Aralık tarihinde kayyum atanacağı ve bizlerin yine “Şehir” öğrencisi olarak devam edeceğimizin sözü verildi.

 

Şu an geldiğimiz süreçte ise okulumuzun tüzel kişiliğine son verilip, tamamen kapatılmasının önü açıldı ve kapatılma ile karşı karşıya kaldık. 7 bin 800 öğrenci ve birçok çalışanı ile şu an mağdur olarak yolumuza devam ediyoruz. Biz Şehir Üniversitesi öğrencileri olarak “Eğitim siyaset üstüdür” ilkesini benimsedik ve ilim, bilim, sanat ekseninde eğitim alma çabasındayız.

 

Bu süreçte bizim sesimizi duyurmanızı ve bize hiç değilse sosyal medya üzerinden destek vermenizi talep ediyoruz.

 

Rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz. Şimdiden vereceğiniz destek için de şükranlarımızı sunuyoruz.

 

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencileri."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (