( (

95 yıllık THK’yı Kapatmaya mı Hazırlanıyorlar?

Gündem (turkiyeturizm) - www.turkiyeturizm.com | 16.04.2020 - 20:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

95 yıllık THK’yı Kapatmaya mı Hazırlanıyorlar?

1925 yılında kurulan Türk Hava Kurumu’nda (THK) yaşananlara THK’nın Denetleme Kurulu’ndan tepki geldi
1925 yılında kurulan Türk Hava Kurumu’nda (THK) yaşananlara THK’nın Denetleme Kurulu’ndan tepki geldi. THK'da, kayyum yönetimi, “Kullanılmıyor” gerekçesiyle yangın söndürme uçaklarını ve bazı taşınmazları satışa çıkarmıştı.   Denetleme Kurulu'nun üç üyesi, “THK'ya yürekten inanan insanların bağışladığı taşınmazlar neden satışa çıkarılıyor? THK'nın kapatılmasına yönelik çalışmalar gündemde” açıklaması yaptı.THK Merkez Denetleme Kurulu, Kayyuma sert çıktı: Size içini boşaltın diye mi görev verildi ŞUBELER ZOR DURUMDA   THK Merkez Denetleme Kurulu üyeleri Bayram Duman, Muzaffer Başer ve Gökhan Doğan tarafından hazırlanan denetim raporunda, “THK'nın, milletimizin destek ve güvenini yok etmek suretiyle kapatılması çalışmaları başlatılmıştır. Türk Hava Kurumu ne var ne yok satıyor!   Kayyum heyetinin iş başında bulunduğu son 6 aylık sürede, THK şube başkanlıklarının tüm gelirlerine el konulup, bu şubelerin kiraları, elektrik, su, telefon, internet, doğalgaz, sayman maaşları ve sigorta primlerini yatırılmayarak kendiliğinden feshe zorlamaktadır.”   
1925 yılında kurulan Türk Hava Kurumu’nda (THK) yaşananlara THK’nın Denetleme Kurulu’ndan tepki geldi
1925 yılında kurulan Türk Hava Kurumu’nda (THK) yaşananlara THK’nın Denetleme Kurulu’ndan tepki geldi. THK'da, kayyum yönetimi, “Kullanılmıyor” gerekçesiyle yangın söndürme uçaklarını ve bazı taşınmazları satışa çıkarmıştı.

 

Denetleme Kurulu'nun üç üyesi, “THK'ya yürekten inanan insanların bağışladığı taşınmazlar neden satışa çıkarılıyor? THK'nın kapatılmasına yönelik çalışmalar gündemde” açıklaması yaptı.THK Merkez Denetleme Kurulu, Kayyuma sert çıktı: Size içini boşaltın diye mi görev verildi

ŞUBELER ZOR DURUMDA

 

THK Merkez Denetleme Kurulu üyeleri Bayram Duman, Muzaffer Başer ve Gökhan Doğan tarafından hazırlanan denetim raporunda, “THK'nın, milletimizin destek ve güvenini yok etmek suretiyle kapatılması çalışmaları başlatılmıştır. Türk Hava Kurumu ne var ne yok satıyor!

 

Kayyum heyetinin iş başında bulunduğu son 6 aylık sürede, THK şube başkanlıklarının tüm gelirlerine el konulup, bu şubelerin kiraları, elektrik, su, telefon, internet, doğalgaz, sayman maaşları ve sigorta primlerini yatırılmayarak kendiliğinden feshe zorlamaktadır.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (