( (

Gelecek Partisi Meclisi Sağduyuya Davet Etti

Gündem 05.03.2020 - 16:06, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Meclisi Sağduyuya Davet Etti

Gelecek PartisiKurucuları yaptığı açıklama ile 'Şehitlerimize ve acılı ailelerine saygı göstermenizi bekliyoruz' diyerek Milletvekillerini sağduyuya davet etti
Gelecek Partisi Kurucuları, dün mecliste yaşanan ve dünya basınına yansıyan yumruk yumruğa meclis kavgasına ilişkin bir bildiri yayınladı. 'Ayrışmayalım, ötekileşmeyelim, şehitlerimiz ve onların acılı ailelerine saygı gösterelim' çağrısı yapan Gelecek Partisi Kurucuları, şunları kaydetti:    "Biz; Türkiye’nin her coğrafyasından, her sosyal sınıfından 152 kişi, Biz; “Ülkemizin üzerindeki mutsuzluk bulutları kalksın artık, evlerimizin aşı, insanımızın işi olsun, Ötekileşmeyelim, ayrışmayalım geleceğimizi yeniden ve hep birlikte belirleyelim” diyen 152 kişi. Biz; sağcısı, solcusu, liberali, muhafazakarı, Süryanisi, Alevisi, Ermenisi, Türkmeni, Çerkesi, Kürdü, Rumu aynı çatı altında günlerini geçirip, ülkenin huzurlu bir geleceği olması için çalışan 152 kişi; Milli yasımızın olduğu, ekonomik ve siyasal krizlerin tavan yaptığı bu dönemde; oylarımızla yetkilendirdiğimiz partili cumhurbaşkanı ve yine oylarımızla TBMM’de bizi temsil etmelerine izin verdiğimiz milletvekillerini; saygı, sükunet ve sağduyuya davet ediyoruz. 83 milyon insanı temsil ettiğiniz makamlarda; en hassas değerlerimize, şehitlerimiz ve onların acılı ailelerine saygı göstermenizi, gerginlik ve çatışma yerine, uzlaşarak kalplere cemre düşürmenizi bekliyoruz. Unutmayalım ki bu ülke hepimizin."
Gelecek PartisiKurucuları yaptığı açıklama ile 'Şehitlerimize ve acılı ailelerine saygı göstermenizi bekliyoruz' diyerek Milletvekillerini sağduyuya davet etti

Gelecek Partisi Kurucuları, dün mecliste yaşanan ve dünya basınına yansıyan yumruk yumruğa meclis kavgasına ilişkin bir bildiri yayınladı. 'Ayrışmayalım, ötekileşmeyelim, şehitlerimiz ve onların acılı ailelerine saygı gösterelim' çağrısı yapan Gelecek Partisi Kurucuları, şunları kaydetti: 

 

"Biz; Türkiye’nin her coğrafyasından, her sosyal sınıfından 152 kişi,


Biz; “Ülkemizin üzerindeki mutsuzluk bulutları kalksın artık, evlerimizin aşı, insanımızın işi olsun, Ötekileşmeyelim, ayrışmayalım geleceğimizi yeniden ve hep birlikte belirleyelim” diyen 152 kişi.


Biz; sağcısı, solcusu, liberali, muhafazakarı, Süryanisi, Alevisi, Ermenisi, Türkmeni, Çerkesi, Kürdü, Rumu aynı çatı altında günlerini geçirip, ülkenin huzurlu bir geleceği olması için çalışan 152 kişi;


Milli yasımızın olduğu, ekonomik ve siyasal krizlerin tavan yaptığı bu dönemde; oylarımızla yetkilendirdiğimiz partili cumhurbaşkanı ve yine oylarımızla TBMM’de bizi temsil etmelerine izin verdiğimiz milletvekillerini; saygı, sükunet ve sağduyuya davet ediyoruz.


83 milyon insanı temsil ettiğiniz makamlarda; en hassas değerlerimize, şehitlerimiz ve onların acılı ailelerine saygı göstermenizi, gerginlik ve çatışma yerine, uzlaşarak kalplere cemre düşürmenizi bekliyoruz. Unutmayalım ki bu ülke hepimizin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (