( (

Yavru Köpeklere Yuva Oldu

Bölge 23.12.2019 - 12:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yavru Köpeklere Yuva Oldu

Yıllarca öğretmenleri çatısı altında misafir etmiş olan ancak kısa süre önce yıkılan eski lojman binasından geriye kalan malzemeler soğukta kalan köpeklere sıcak bir yuva oldu.
Bozkır İlçesi Hamzalar Mahallesi Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin okul bahçesinde yaşayan yavru köpekleri soğuktan kurtarmak için el ele vererek yaptıkları harika bir barınak ile sıcak bir ortama yerleştirdi. Okul Müdürü Yusuf Kısa, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk 2019-2020 eğitim-öğretim yılı başında barınaktan bakanlık için bir köpek sahiplenmiş ve ismini uzun bacaklarından esinlenerek “Pergel” koymuştu. Sosyal medya hesabından durumla alakalı yaptığı paylaşımda ise, “Bakarsınız her okul kendi bahçesinde kendi Pergel'ini besleyip sever” İfadesini kullanmıştı.   Bizlerde öğretmen arkadaşlarımız ve tüm öğrencilerimiz el ele vererek Belediye tarafından bir süre önce yıkılan eski Öğretmen Lojmanlarının enkazından çıkan tuğla, kiremit, çatı kaplama ve tahta gibi birçok malzemeyi bir kenarda topladık. Özellikle hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz teneffüs saatlerinde vakitlerini boşa geçirmek yerine lojman ile okul bahçesi arasında uzun bir kuyruk oluşturarak ne kadar malzeme varsa elden ele vererek taşıdık.  Ve birkaç gün süren çalışmanın ardından bahçe içerisinde yaşayan yavru köpeklere ve annelerine sıcak bir yuva kazandırdık. Köpeklerimizin beslenmesi için de hem öğrenciler hem bizler evimizden getirdiğimiz yiyecek kalıntılarını değerlendirmeye başladık. Ben emeğe geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ederim” dedi.
Yıllarca öğretmenleri çatısı altında misafir etmiş olan ancak kısa süre önce yıkılan eski lojman binasından geriye kalan malzemeler soğukta kalan köpeklere sıcak bir yuva oldu.

Bozkır İlçesi Hamzalar Mahallesi Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin okul bahçesinde yaşayan yavru köpekleri soğuktan kurtarmak için el ele vererek yaptıkları harika bir barınak ile sıcak bir ortama yerleştirdi. Okul Müdürü Yusuf Kısa, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk 2019-2020 eğitim-öğretim yılı başında barınaktan bakanlık için bir köpek sahiplenmiş ve ismini uzun bacaklarından esinlenerek “Pergel” koymuştu. Sosyal medya hesabından durumla alakalı yaptığı paylaşımda ise, “Bakarsınız her okul kendi bahçesinde kendi Pergel'ini besleyip sever” İfadesini kullanmıştı.

 

Bizlerde öğretmen arkadaşlarımız ve tüm öğrencilerimiz el ele vererek Belediye tarafından bir süre önce yıkılan eski Öğretmen Lojmanlarının enkazından çıkan tuğla, kiremit, çatı kaplama ve tahta gibi birçok malzemeyi bir kenarda topladık. Özellikle hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz teneffüs saatlerinde vakitlerini boşa geçirmek yerine lojman ile okul bahçesi arasında uzun bir kuyruk oluşturarak ne kadar malzeme varsa elden ele vererek taşıdık.  Ve birkaç gün süren çalışmanın ardından bahçe içerisinde yaşayan yavru köpeklere ve annelerine sıcak bir yuva kazandırdık. Köpeklerimizin beslenmesi için de hem öğrenciler hem bizler evimizden getirdiğimiz yiyecek kalıntılarını değerlendirmeye başladık. Ben emeğe geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (