( (

Liberya’dan, Hüma Okulları’na Ziyaret

Eğitim 11.12.2019 - 12:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Liberya’dan, Hüma Okulları’na Ziyaret

Tappita City, Nimba County, Liberia Senatörlerinden Hon. Dorwohn Twain Gleekia (Representative, 54 th National Legislature Hüma Okullarını ziyaret etti.
 Ziyarette eğitim, kültür ve sosyal dayanışma ile ilgili fikir alış verinde bulunan Mr. Twain Gleekia Hüma Okulları Kurucu- Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul tarafından Türk eğitim sistemi, eğitim öğretim teknikleri, yöntemleri, eğitim öğretim materyalleri ve yaklaşımlarıyla ilgili birçok konuda bilgi aldı. Ziyaretinde Konya ve Hüma Okulları’ndan çok etkilendiğini dile getiren Mr. Twain Gleekia en kısa süre içinde başta öğretim materyalleri olmak üzere eğitim ve kültür konularında işbirliği yapmak istediklerini, bu konu da en başta Hüma okullarından destek beklediklerini ifade etti.
Tappita City, Nimba County, Liberia Senatörlerinden Hon. Dorwohn Twain Gleekia (Representative, 54 th National Legislature Hüma Okullarını ziyaret etti.

 Ziyarette eğitim, kültür ve sosyal dayanışma ile ilgili fikir alış verinde bulunan Mr. Twain Gleekia Hüma Okulları Kurucu- Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul tarafından Türk eğitim sistemi, eğitim öğretim teknikleri, yöntemleri, eğitim öğretim materyalleri ve yaklaşımlarıyla ilgili birçok konuda bilgi aldı.

Ziyaretinde Konya ve Hüma Okulları’ndan çok etkilendiğini dile getiren Mr. Twain Gleekia en kısa süre içinde başta öğretim materyalleri olmak üzere eğitim ve kültür konularında işbirliği yapmak istediklerini, bu konu da en başta Hüma okullarından destek beklediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (