( (

Bentour Reisen’den Acentelerin Thomas Cook Mağduriyetine Destek

Turizm 02.10.2019 - 13:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bentour Reisen’den Acentelerin Thomas Cook Mağduriyetine Destek

Bentour Reisen’ın CEO’su Deniz Uğur, Thomas Cook’un iflasında zarar gören seyahat acenteleri ve müşterilerine maliyet olmadan tatil garantisi verdiğini duyurdu
Türkiye’yi Avrupa’da yıllardır başarıyla temsil eden Türkiye uzmanı İsviçre merkezli Bentour Reisen’ın CEO’su Deniz Uğur, Thomas Cook’un iflasında zarar gören seyahat acenteleri ve müşterilerine maliyet olmadan tatil garantisi verdiğini duyurdu. Bu uygulama ile Bentour Reisen, önümüzdeki 6 hafta içerisinde Seyahat acenteleri partnerleri üzerinden yapılan yeni rezervasyonları ücretsiz iptal etme fırsatı veriyor. ÜCRETSİZ İPTAL EDEBİLİRLER Bentour Reisen’den yapılan açıklamada, “15 Kasım 2019 tarihine kadar yapılan ve 1 Kasım 2019 ila 31 Ekim 2020 zaman zarfında Türkiye de gerçeklesecek paket ya da sadece otel rezervasyonlarında uygulanacak ücretsiz iptal etme hakkına konulan tek şart, daha önce yapılan Thomas Cook grubuna ait bir tur operatörde yapılmış ve belirsizliğini koruyan rezervasyonun bulunmasıdır” denildi. TATİL GARANTİSİ FELSEFEMİZDİR Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur “Seyahat acentesi partnerlemiz ile işbirliği içinde, kaliteli ve sorunsuz Türkiye turizmi yapılması her zaman bizim en üst hedefimizdir. Sunmuş olduğumuz tatil garanti uygulaması ile seyahat acentelerimize ve ortak müşterilerimize bu felsefemizi göstermekteyiz“ dedi. BELGESİNİ GETİRENİN HAKKI KORUNACAK Thomas Cook grubu üzerinden belirsizliğini koruyan rezervasyonların akıbetinin belli olması halinde Bentour Reisen’den alternatif tatil rezervasyonları alanlar seyahat tarihinden 3 gün öncesine kadar gerekli evrak ve belgeleri ibraz ederek ücretsiz iptal yapabilirler. Böylelikle seyahat acente partnerlerimiz müşterilerine herhangi bir maliyet riski oluşmadan alternatif tatil paketleri ve otel rezervasyonları sunabileceklerdir. Thomas Cook grubunda yapılan rezervasyon gerçekleşmediği takdirde bu durumda müşteriler Bentour Reisen üzerinden yapılan alternatifi değerlendirme fırsatına sahip olabileçekler.  
Bentour Reisen’ın CEO’su Deniz Uğur, Thomas Cook’un iflasında zarar gören seyahat acenteleri ve müşterilerine maliyet olmadan tatil garantisi verdiğini duyurdu

Türkiye’yi Avrupa’da yıllardır başarıyla temsil eden Türkiye uzmanı İsviçre merkezli Bentour Reisen’ın CEO’su Deniz Uğur, Thomas Cook’un iflasında zarar gören seyahat acenteleri ve müşterilerine maliyet olmadan tatil garantisi verdiğini duyurdu. Bu uygulama ile Bentour Reisen, önümüzdeki 6 hafta içerisinde Seyahat acenteleri partnerleri üzerinden yapılan yeni rezervasyonları ücretsiz iptal etme fırsatı veriyor.

ÜCRETSİZ İPTAL EDEBİLİRLER

Bentour Reisen’den yapılan açıklamada, “15 Kasım 2019 tarihine kadar yapılan ve 1 Kasım 2019 ila 31 Ekim 2020 zaman zarfında Türkiye de gerçeklesecek paket ya da sadece otel rezervasyonlarında uygulanacak ücretsiz iptal etme hakkına konulan tek şart, daha önce yapılan Thomas Cook grubuna ait bir tur operatörde yapılmış ve belirsizliğini koruyan rezervasyonun bulunmasıdır” denildi.

TATİL GARANTİSİ FELSEFEMİZDİR
Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur “Seyahat acentesi partnerlemiz ile işbirliği içinde, kaliteli ve sorunsuz Türkiye turizmi yapılması her zaman bizim en üst hedefimizdir. Sunmuş olduğumuz tatil garanti uygulaması ile seyahat acentelerimize ve ortak müşterilerimize bu felsefemizi göstermekteyiz“ dedi.

BELGESİNİ GETİRENİN HAKKI KORUNACAK
Thomas Cook grubu üzerinden belirsizliğini koruyan rezervasyonların akıbetinin belli olması halinde Bentour Reisen’den alternatif tatil rezervasyonları alanlar seyahat tarihinden 3 gün öncesine kadar gerekli evrak ve belgeleri ibraz ederek ücretsiz iptal yapabilirler. Böylelikle seyahat acente partnerlerimiz müşterilerine herhangi bir maliyet riski oluşmadan alternatif tatil paketleri ve otel rezervasyonları sunabileceklerdir.

Thomas Cook grubunda yapılan rezervasyon gerçekleşmediği takdirde bu durumda müşteriler Bentour Reisen üzerinden yapılan alternatifi değerlendirme fırsatına sahip olabileçekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (