( (

Beyşehir'in Yeni İlçe Sağlık Müdürü Kendir Göreve Başladı

Gündem 26.09.2019 - 12:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Beyşehir'in Yeni İlçe Sağlık Müdürü Kendir Göreve Başladı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Mehmet Kendir, yeni görevine başladı.
Beyşehir Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak görev yaparken, Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Kendir kurumunda mesaiye başladı. Kendir, kendisini bu göreve layık gören devlet büyüklerine teşekkür ederken, "Bundan sonraki asli görevim, insanlarımızın hasta olmasını önlemek veya erken evrede kanser, obezite, diyabet vb.bu hastalıkları tesbit edebilmektir. Bu vesile ile Beyşehir'de girmediğimiz ev, dokunmadığımız el kalmayacak inşallah."diye konuştu
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Mehmet Kendir, yeni görevine başladı.

Beyşehir Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak görev yaparken, Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Kendir kurumunda mesaiye başladı.

Kendir, kendisini bu göreve layık gören devlet büyüklerine teşekkür ederken, "Bundan sonraki asli görevim, insanlarımızın hasta olmasını önlemek veya erken evrede kanser, obezite, diyabet vb.bu hastalıkları tesbit edebilmektir. Bu vesile ile Beyşehir'de girmediğimiz ev, dokunmadığımız el kalmayacak inşallah."diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (