( (

Milletvekili Etyemez: Milletimiz, Ak Parti’yi 31 Mart’ta Yine Zirveye Taşıyacak

Siyaset 02.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Milletvekili Etyemez: Milletimiz, Ak Parti’yi 31 Mart’ta Yine Zirveye Taşıyacak

Meram ilçesinde esnafları ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 31 Mart’ta AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak Konya’nın 31 ilçesinde de seçimi kazanacaklarını söyledi. Milletvekili Etyemez, “Milletimiz, kendine hizmet eden AK Parti’mizi 31 Mart’ta yine zirveye taşıyacaktır. Terörle mücadele eden AK Partimiz kazanacak, terörü destekleyenlerle birlikte hareket edenler kaybedecek.” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ay ve Meram İlçe Teşkilatıyla birlikte Karaman Yolu üzerindeki işyerlerini ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.  İşyeri sahiplerine hayırlı işler dileyen Milletvekili Halil Etyemez, Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş’a destek istedi.  BÜYÜKŞEHİR VE 31 İLÇEDE DE KAZANACAĞIZ AK Parti olarak iktidara geldikleri 2002 yılından bu yana ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ şiarıyla hareket ettiklerini belirten Milletvekili Etyemez,  “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında buluşan aziz milletimizle birlikte yol yürüyoruz.” dedi. Tevazu, samimiyet, gayretle çıktıkları bu yolda AK Belediyeciliğin 31 Mart’ta yine zirvede olacağını vurgulayan Halil Etyemez, “AK Parti olarak her zaman önce millet, önce memleket diyoruz. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyor, milletimize ve ülkemize hizmet ediyoruz. Ekonomiden sağlığa, ulaşımdan tarıma, eğitimden savunma sanayiye kadar her alanda ülkemizi geliştirdik.  Milletimiz, kendine hizmet eden AK Parti’mizi 31 Mart’ta yine zirveye taşıyacaktır. 31 Mart’ta Konya Büyükşehir ve 31 ilçemizde AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle İllet İttifakı, Devlet Bahçeli’nin deyimiyle Zillet İttifakı kaybedecek. Terörle mücadele eden AK Parti’miz kazanacak, terörü destekleyenlerle birlikte hareket edenler kaybedecek. Halkla her daim bir ve beraber olan AK Parti’miz kazanacak, halka tepeden bakanlar kaybedecek.” diye konuştu.  GELECEĞİN İLÇESİ MERAM’I YENİDEN İNŞA ETMEK İÇİN ÇABALIYORUZ Seçim çalışmaları kapsamında teşkilat mensuplarıyla birlikte saha çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ise tüm seçmenlerin kapılarını çalmak, kalplerine dokunmak ve geleceğin ilçesi Meram’ı yeniden inşa etmek için çabaladıklarını söyledi. Mustafa Kavuş, “Seçimde elde edilecek başarının sadece hemşerilerimiz için değil, ülkemizin geleceği ve istikrarı için de önem arz ettiğini biliyoruz. Bu doğrultuda mahallelerimizi, sokaklarımızı, derneklerimizi, vakıflarımızı tek tek dolaşarak, ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızın, hastalarımızın, engellilerimizin, taleplerini ve beklentilerini dinleyerek, ilerleyen süreçlerde nasıl bir yol izlenileceğini  belirliyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda tüm Meramlıların, hemşerilerimizin dualarını ve desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Meram ilçesinde esnafları ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 31 Mart’ta AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak Konya’nın 31 ilçesinde de seçimi kazanacaklarını söyledi. Milletvekili Etyemez, “Milletimiz, kendine hizmet eden AK Parti’mizi 31 Mart’ta yine zirveye taşıyacaktır. Terörle mücadele eden AK Partimiz kazanacak, terörü destekleyenlerle birlikte hareket edenler kaybedecek.” dedi.


AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ay ve Meram İlçe Teşkilatıyla birlikte Karaman Yolu üzerindeki işyerlerini ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.  İşyeri sahiplerine hayırlı işler dileyen Milletvekili Halil Etyemez, Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş’a destek istedi.


 BÜYÜKŞEHİR VE 31 İLÇEDE DE KAZANACAĞIZ


AK Parti olarak iktidara geldikleri 2002 yılından bu yana ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ şiarıyla hareket ettiklerini belirten Milletvekili Etyemez,  “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında buluşan aziz milletimizle birlikte yol yürüyoruz.” dedi. Tevazu, samimiyet, gayretle çıktıkları bu yolda AK Belediyeciliğin 31 Mart’ta yine zirvede olacağını vurgulayan Halil Etyemez, “AK Parti olarak her zaman önce millet, önce memleket diyoruz. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyor, milletimize ve ülkemize hizmet ediyoruz. Ekonomiden sağlığa, ulaşımdan tarıma, eğitimden savunma sanayiye kadar her alanda ülkemizi geliştirdik.  Milletimiz, kendine hizmet eden AK Parti’mizi 31 Mart’ta yine zirveye taşıyacaktır. 31 Mart’ta Konya Büyükşehir ve 31 ilçemizde AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle İllet İttifakı, Devlet Bahçeli’nin deyimiyle Zillet İttifakı kaybedecek. Terörle mücadele eden AK Parti’miz kazanacak, terörü destekleyenlerle birlikte hareket edenler kaybedecek. Halkla her daim bir ve beraber olan AK Parti’miz kazanacak, halka tepeden bakanlar kaybedecek.” diye konuştu.


 GELECEĞİN İLÇESİ MERAM’I YENİDEN İNŞA ETMEK İÇİN ÇABALIYORUZ


Seçim çalışmaları kapsamında teşkilat mensuplarıyla birlikte saha çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ise tüm seçmenlerin kapılarını çalmak, kalplerine dokunmak ve geleceğin ilçesi Meram’ı yeniden inşa etmek için çabaladıklarını söyledi. Mustafa Kavuş, “Seçimde elde edilecek başarının sadece hemşerilerimiz için değil, ülkemizin geleceği ve istikrarı için de önem arz ettiğini biliyoruz. Bu doğrultuda mahallelerimizi, sokaklarımızı, derneklerimizi, vakıflarımızı tek tek dolaşarak, ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızın, hastalarımızın, engellilerimizin, taleplerini ve beklentilerini dinleyerek, ilerleyen süreçlerde nasıl bir yol izlenileceğini  belirliyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda tüm Meramlıların, hemşerilerimizin dualarını ve desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (