( (

Başkan Altay Sille’de Kız Kur’an Kursu İnşaatını İnceledi

Gündem 05.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Altay Sille’de Kız Kur’an Kursu İnşaatını İnceledi

Konya’nın en eski yerleşim yerlerinden olan Sille’ye yeni bir Kur’an Kursu kazandırılıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer hayırsever İşadamı Halil İbrahim Sayar tarafından yapımı sürdürülen Kız Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Altay, Konya’ya çok sayıda eser kazandıran İşadamı Halil İbrahim Sayar’a hayır çalışmalarından dolayı teşekkür etti.    

Konya’nın en eski yerleşim yerlerinden olan Sille’ye yeni bir Kur’an Kursu kazandırılıyor.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer hayırsever İşadamı Halil İbrahim Sayar tarafından yapımı sürdürülen Kız Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.


Başkan Altay, Konya’ya çok sayıda eser kazandıran İşadamı Halil İbrahim Sayar’a hayır çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


 













 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (