( (

Şehr-i Lalezar Sezonu Açtı

03.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şehr-i Lalezar Sezonu Açtı

Konya Şehr-i Lalezar Kır Düğün Bahçesi ortakları, Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, Müessese Müdürü Mehmet Pala, Mehmet Önge ve Naim Eke Basın mensupları ile bir araya gelerek yeni düğün sezonunu açtı.  Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şehr-i Lalezar Kır Düğün Bahçesi Müessese Müdürü Mehmet Pala; “Müessesemiz deneyimli ve seçkin kadrosuyla müşterilerine hizmetin en iyisini sunmayı kendisine görev addetmiştir. Şehr-i Lalezar Tesislerimizde 2 adet kapalı 1 adette kır düğün bahçemiz bulunmaktadır. Üst katta bulunan 900 kişilik Salonu ve Alt katta bulunan 800 kişilik Düğün Salonumuzla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Şehri Lalezar Kır düğün bahçemiz 1500 kişilik olup yaz aylarında gece ve gündüz düğünlerinde vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Tesislerimizde özel gün ve toplantılarınızı düzenleye bilir özel davetlerinizde misafirlerinizi ağırlaya bilirsiniz.  Ramazan aylarında zengin Konya mutfağıyla davetlilerinize iftar yemeklerini verebileceğiniz nezih ve seçkin bir ortama sahibiz. Önümüzdeki sezonun düğün, nişan ve kına organizasyonlarının kayıtlarına şimdiden başlamış bulunuyoruz. Şimdiden Konya’mıza hayırlı olsun” dedi.    

Konya Şehr-i Lalezar Kır Düğün Bahçesi ortakları, Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, Müessese Müdürü Mehmet Pala, Mehmet Önge ve Naim Eke Basın mensupları ile bir araya gelerek yeni düğün sezonunu açtı.


 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şehr-i Lalezar Kır Düğün Bahçesi Müessese Müdürü Mehmet Pala; “Müessesemiz deneyimli ve seçkin kadrosuyla müşterilerine hizmetin en iyisini sunmayı kendisine görev addetmiştir. Şehr-i Lalezar Tesislerimizde 2 adet kapalı 1 adette kır düğün bahçemiz bulunmaktadır.


Üst katta bulunan 900 kişilik Salonu ve Alt katta bulunan 800 kişilik Düğün Salonumuzla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.


Şehri Lalezar Kır düğün bahçemiz 1500 kişilik olup yaz aylarında gece ve gündüz düğünlerinde vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatmaktadır.


Tesislerimizde özel gün ve toplantılarınızı düzenleye bilir özel davetlerinizde misafirlerinizi ağırlaya bilirsiniz.  Ramazan aylarında zengin Konya mutfağıyla davetlilerinize iftar yemeklerini verebileceğiniz nezih ve seçkin bir ortama sahibiz.


Önümüzdeki sezonun düğün, nişan ve kına organizasyonlarının kayıtlarına şimdiden başlamış bulunuyoruz. Şimdiden Konya’mıza hayırlı olsun” dedi.


 


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (