( (

Başkan Özaltun’dan Vali Toprak’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Gündem 22.11.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Özaltun’dan Vali Toprak’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Özaltun, Vali Toprak’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunurken Beyşehir ve Beyşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Vali Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Özaltun kendisine günün anısına tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin bir minyatür çalışmasını hediye etti.

Özaltun, Vali Toprak’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunurken Beyşehir ve Beyşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


Vali Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Özaltun kendisine günün anısına tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin bir minyatür çalışmasını hediye etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (