( (

Çumra Belediyesi Mahalle Programları Devam Ediyor

09.12.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çumra Belediyesi Mahalle Programları Devam Ediyor

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve beraberindeki heyetle bu haftaki mahalle programına Çumra Kuzucu Mahallesinde devam etti. Kuzucu Mahalle programında konuşan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; 2014 mahalli idareler seçimlerinden hemen yola “İlçeyi Beraber Yönetiyoruz” diye çıkmıştık ve 3 buçuk yıl oldu halen aynı şekilde beraber yönetmeye devam ediyoruz.  Bugün Kuzucu mahallemizdeyiz İlçemize ve mahallemize beraber neler yaptık onları konuşacağız dedi. İlçe yatırımları ve Kuzucu mahalle yatırımlarını anlatan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu. Başkan Oğuz; son günlerde hakikaten sadece Türkiye ile uğraşılıyor. Tek ayakta kalan İslam devleti Türkiye oldu. Amerika’sı İsrail’i hepsi böyle kendilerini bir şey zannedip son hamlelerini yapıyorlar bugün Cuma namazına müteakip bir program yapılacak Mevla Müslümanların yanında olsun, uyuduk gevşek davrandık Arap ülkeleriyle beraber rehavete kapıldık son on yıldır Türkiye’mizde bir toparlanma var inşallah diğerlerine de vesile olur dedi. Program sonunda Kuzucu Mahalle halkı hem ilçeye yapılan hem de Kuzucu mahallesine yapılan yatırımlardan dolayı Çumra Belediye Başkanına teşekkür etti. 

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve beraberindeki heyetle bu haftaki mahalle programına Çumra Kuzucu Mahallesinde devam etti.


Kuzucu Mahalle programında konuşan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; 2014 mahalli idareler seçimlerinden hemen yola “İlçeyi Beraber Yönetiyoruz” diye çıkmıştık ve 3 buçuk yıl oldu halen aynı şekilde beraber yönetmeye devam ediyoruz.  Bugün Kuzucu mahallemizdeyiz İlçemize ve mahallemize beraber neler yaptık onları konuşacağız dedi.


İlçe yatırımları ve Kuzucu mahalle yatırımlarını anlatan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.


Başkan Oğuz; son günlerde hakikaten sadece Türkiye ile uğraşılıyor. Tek ayakta kalan İslam devleti Türkiye oldu. Amerika’sı İsrail’i hepsi böyle kendilerini bir şey zannedip son hamlelerini yapıyorlar bugün Cuma namazına müteakip bir program yapılacak Mevla Müslümanların yanında olsun, uyuduk gevşek davrandık Arap ülkeleriyle beraber rehavete kapıldık son on yıldır Türkiye’mizde bir toparlanma var inşallah diğerlerine de vesile olur dedi.


Program sonunda Kuzucu Mahalle halkı hem ilçeye yapılan hem de Kuzucu mahallesine yapılan yatırımlardan dolayı Çumra Belediye Başkanına teşekkür etti. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (