( (

Milletimizin Başı Sağolsun

Gündem 14.06.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Milletimizin Başı Sağolsun

       Yoğun kalabalık eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları ile Ereğlili binler şehidini uğurladı.         Terörün her türlüsüne lanet olsun diyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Şehrimiz yasta. Ereğli’miz hüznünün yanı sıra bir o kadar da gururlu. Bingöl’de şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan kardeşimizi ebedi istirahatgahına uğurladık. Şehidim tasalanma! Geride bıraktıkların bize emanet, gözün arkada kalmasın.Türk Milleti olarak şehitlik mertebesi bizi onurlandıran, gururlandıran bir mertebedir. Biz vatanımız, bayramız, bağımsızlığımız için ölüme seve seve giden bir neslin torunlarıyız. Ve Vatan için canımızı seve seve veririz. Yeter ki Vatan sağolsun. Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz. (Bakara 154) inancını taşıyoruz kalbimizde. O yüzden ki hiçbir top, hiçbir mermi bizi yıkmaz, bir ölür bin diriliriz biz. Böyle haince ve kalleşçe saldırılarla hiçbir oluşum bizi yıldıramaz bilakis kamçılar. Vatanımıza göz diken hainleri Allah (cc) kahr-ı perişan eylesin. Başta şehidimiz Ramazan Aydoğan ve tüm şehitlerimize Allah’tan (cc) rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum, milletimizin başı sağolsun.” dedi.

       Yoğun kalabalık eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları ile Ereğlili binler şehidini uğurladı.


        Terörün her türlüsüne lanet olsun diyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Şehrimiz yasta. Ereğli’miz hüznünün yanı sıra bir o kadar da gururlu. Bingöl’de şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan kardeşimizi ebedi istirahatgahına uğurladık. Şehidim tasalanma! Geride bıraktıkların bize emanet, gözün arkada kalmasın.Türk Milleti olarak şehitlik mertebesi bizi onurlandıran, gururlandıran bir mertebedir. Biz vatanımız, bayramız, bağımsızlığımız için ölüme seve seve giden bir neslin torunlarıyız. Ve Vatan için canımızı seve seve veririz. Yeter ki Vatan sağolsun. Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz. (Bakara 154) inancını taşıyoruz kalbimizde. O yüzden ki hiçbir top, hiçbir mermi bizi yıkmaz, bir ölür bin diriliriz biz. Böyle haince ve kalleşçe saldırılarla hiçbir oluşum bizi yıldıramaz bilakis kamçılar. Vatanımıza göz diken hainleri Allah (cc) kahr-ı perişan eylesin. Başta şehidimiz Ramazan Aydoğan ve tüm şehitlerimize Allah’tan (cc) rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum, milletimizin başı sağolsun.” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (