( (

SELSİAD’dan ˮBeşiktaş Saldırısıˮ Açıklaması

Gündem 13.12.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

SELSİAD’dan ˮBeşiktaş Saldırısıˮ Açıklaması

Selçuklu Sanayici İşadamları Serbest Meslek Mensupları Derneği (SELSİAD) Genel Başkanı İsmail Hakkı Kolat, 10 Aralık 2016 Cumartesi akşamı İstanbul Dolmabahçe’de bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarındaki bombalı saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.  Genel Başkan Kolat, bombalı saldırı hakkında duygularını dile getirerek, “İçimiz yanıyor. Sözün bittiği anları yaşıyoruz. 10 Aralık tarihinde yapılan terör eylemi, alçaklığın zirvesinde vahim ve ağır bir felaket olarak Türk Milletinin hafızasına, unutmamak üzere kazınmıştır; unutmasınlar ki intikamı alınacaktır” dedi.  Emperyalizm, tek dişi kalmış canavar…   Bombalı saldırıda bulunan teröristlerin amaçlarına ulaşamayacağını vurgulayan Kolat, “Masum insanlarımızın ve görevi başındaki polislerimizin canlarına kasteden bu caniler, alçakça tecavüzlerle ülkemizi parçalamak, yıpratmak ve hain heveslerine ulaşmak istiyorlarsa hevesleri kursaklarında kalacaktır. Destek veren hainler ve arkalarına gizlenen alçaklar da aziz milletimizin sarsılmaz inanç, kararlı iradesi ve azimli mücadelesi karşısında er geç helâk olacaklardır. Milletimizi derin mateme boğan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, tek dişi kalmış bir canavar olan emperyalizmin kiralık ve alçak uşaklarını lânetliyoruz” dedi  Birlik ve beraberliğimiz devam edecektir   Saldırıda hayatını kaybeden şehitlere rahmet; yaralılara şifa dileyen Kolat, “Millet olarak birlik ve beraberliğimiz devam edecektir.  Yaşanan bu olaylarda şehit olan güvenlik görevlilerimize; hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Rabbi Teâlâ’dan rahmet; aile ve yakınlarına başsağlığı, sabır, metanet; yaralılarımıza, acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.  

Selçuklu Sanayici İşadamları Serbest Meslek Mensupları Derneği (SELSİAD) Genel Başkanı İsmail Hakkı Kolat, 10 Aralık 2016 Cumartesi akşamı İstanbul Dolmabahçe’de bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarındaki bombalı saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.


 Genel Başkan Kolat, bombalı saldırı hakkında duygularını dile getirerek, “İçimiz yanıyor. Sözün bittiği anları yaşıyoruz. 10 Aralık tarihinde yapılan terör eylemi, alçaklığın zirvesinde vahim ve ağır bir felaket olarak Türk Milletinin hafızasına, unutmamak üzere kazınmıştır; unutmasınlar ki intikamı alınacaktır” dedi.


 Emperyalizm, tek dişi kalmış canavar…


  Bombalı saldırıda bulunan teröristlerin amaçlarına ulaşamayacağını vurgulayan Kolat, “Masum insanlarımızın ve görevi başındaki polislerimizin canlarına kasteden bu caniler, alçakça tecavüzlerle ülkemizi parçalamak, yıpratmak ve hain heveslerine ulaşmak istiyorlarsa hevesleri kursaklarında kalacaktır. Destek veren hainler ve arkalarına gizlenen alçaklar da aziz milletimizin sarsılmaz inanç, kararlı iradesi ve azimli mücadelesi karşısında er geç helâk olacaklardır. Milletimizi derin mateme boğan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, tek dişi kalmış bir canavar olan emperyalizmin kiralık ve alçak uşaklarını lânetliyoruz” dedi


 Birlik ve beraberliğimiz devam edecektir


  Saldırıda hayatını kaybeden şehitlere rahmet; yaralılara şifa dileyen Kolat, “Millet olarak birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. 


Yaşanan bu olaylarda şehit olan güvenlik görevlilerimize; hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Rabbi Teâlâ’dan rahmet; aile ve yakınlarına başsağlığı, sabır, metanet; yaralılarımıza, acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (